Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetični dodatki2 kosa pogrinjkov iz listov želve Nedrseče izolirane namizne podloge za zahodnjaško hrano Podstavki za mizo s simulacijo listov

2 kosa pogrinjkov iz listov želve Nedrseče izolirane namizne podloge za zahodnjaško hrano Podstavki za mizo s simulacijo listov

ID: 21125890
-39 % Novo
28,37 €
17,17 €
Prihranek  11,20 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ne bo absorbiral madežev, rje, razpok ali ostružkov, varen za vaše zdravje.
Nedrseča zasnova tega podstavka zagotavlja, da vaše skodelice in skodelice ostanejo na svojem mestu, kar preprečuje politje in nesreče.
Te podloge so dobra izbira za vsakodnevno uporabo doma. Enostaven način za okrasitev jedilnega pribora, ki zagotavlja nevtralno ozadje, bo ustrezal večini namiznih plošč.
Popoln zaslon za spalnico, dnevno sobo, kuhinjsko mizo
Paket vključuje: 2* pogrinjka
Opomba: 1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Preden oddate ponudbo, se prepričajte, da vas ne moti. 2. Barva se lahko razlikuje zaradi različnih monitorjev, prosimo za razumevanje.
Opomba: Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši podatki za dostavo (kot so ime, ulica, hišna številka, zvonec/nabiralnik brez imena itd.) napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Cached: Thu, 02 May 2024 05:34:47 GMT