Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega kože in nohtovManikura in pedikura2 kosa posode za obrt, škatla za shranjevanje nohtov, prozorna plastična škatla za perle

2 kosa posode za obrt, škatla za shranjevanje nohtov, prozorna plastična škatla za perle

ID: 21126199
-39 % Novo
34,09 €
20,63 €
Prihranek  13,46 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Opis izdelka Ta izdelek je škatla za shranjevanje majhnih dodatkov iz varnega materiala in elegantnega videza. Lahek in prenosen dizajn, enostaven za prenašanje kamor koli. Vsebuje majhne predmete, kot so kroglice, uhani, dodatki za nohte, celo tablete, sladkarije in drugo. lastnosti
Barva: roza + prozorna. material: plastika. Mere: pribl. 12,7 x 7,5 x 7 cm. / 5 x 2,95 x 2,75 palcev. Izdelan iz plastike, vzdržljiv in gladek. - Prozorna škatla za shranjevanje, preprosta in praktična. Lahko zadovolji različne potrebe. Eleganten pregleden dizajn, ki omogoča enostavno iskanje želenega. Lahek in kompakten, enostaven za prenašanje. Priložen je pokrov, ki zagotavlja, da škatle za shranjevanje ni mogoče po nesreči odpreti.
Paket vsebuje: 2 x Škatla za nakit Nail Art Obvestilo: 1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Preden oddate ponudbo, se prepričajte, da vas ne moti. 2. Barva se lahko razlikuje zaradi različnih monitorjev, prosimo za razumevanje.
Opomba: Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če vaši podatki o prejemu (kot so: ime, ulica, hišna številka, zvonec/e-pošta brez imena itd. niso pravilni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Thu, 02 May 2024 19:39:56 GMT