VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Košara za CITY SIGHTS Dark Slate

ID: 20554459
349,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 29.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Na voljo še 1 ponudba od 490.27 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Košara Baby Jogger CITY SIGHT Rich Black Košara City Sight nudi vašemu otroku mehko in udobno vožnjo. Razkošna notranjost, velika nastavljiva strehica z zaščito UV 50+, mehka in udobna

 

Košara Baby Jogger za CITY SIGHTS Dark Slate

Varno luksuzno zavetje v prvih mesecih

Mehka košara Baby Jogger je primerna za novorojenčke do 6 meseca starosti oziroma do 9 kg otrokove teže. S pomočjo košare in priloženih adapterjev lahko ustvarite skupaj z modelom vozička Baby Jogger City Sights pravi modularni otroški voziček, ki ga lahko uporabljate od rojstva dalje. Košaro lahko uporabite tudi na krajših počitnicah kot posteljico za spanje otroka, saj njena ležalna površina je dovolj velika tudi za spanje otroka

Otroka položite v varno, udobno in luksuzno notranjost košare, ki ima visoko kakovostno oblazinjeno prešito notranjost z vzmetnico. Vzmetnica v notranjosti košare se nahaja v pralni prevleki. Nastavljiva strehica z prezračevalnim oknom in z UV zaščito 50+ in prevleka za noge z zapiranjem na magnet nudita zaščito pred vsemi vremenskimi razmerami. Strehica ima tudi del z zadrgo, ki se ga lahko odpre in zagotavlja zadostno kroženje zraka.

Praktičen oblazinjen ročaj na košari olajša prenašanje le te. V kolikor košare ne potrebujete, jo lahko shranite ker zavzame zelo malo prostora.

Karakteristike:
  • Primerna za otroke do 6 meseca starosti.
  • Nosilnost košare do 9 kg otrokove teže.
  • Lahko se uporablja tudi kot otroška posteljica.
  • Nadstrešek z zaščito UV 50+.
  • Prevleka za noge ščiti otroka pred vsemi vremenskimi razmerami.
  • Oblazinjen ročaj košare.
  • Vzmetnica v notranjosti košare.
  • Priloženi adapterji za pritrditev na voziček.
  • Ležalna površina 77,5 x 33 cm.
  • Dimenzije košare 40 x 84 x 60h cm.
  • Teža 4,4 kg

Baby Jogger - navdihnjeni s strani otrok a zasnovani z mislijo na starše

Baby Jogger je ameriška blagovna znamka, ki je znana po tem da je davnega leta 1984 oblikovala prvi tekaški otroški voziček in s tem rešila problem, s katerimi so se soočali aktivni starši. Navdih pri oblikovanju otroških vozičkov jemljejo pri otrocih samih.

Baby Jogger oblikuje otroške vozičke ki sp zasnovani za celo življenje in  z mislijo na aktivne starše. Po vseh testiranjih Baby Jogger lahko ponudi doživljensko garancijo na okvir otroškega vozička proti proizvodnih napakam, omejeno na prvega kupca, ki dokazuje z originalnim dokazilom o nakupu.

Baby Jogger garantira tudi podaljšano garancijo za 1 leto na naslednje komponente z registracijo izdelka na njihovi spletni strani: del otroškega vozička iz blaga, komponente za povezovanje koles (tako imenovani kolesni blok), barvanje, zavore in kolesa.




Cached: Mon, 20 May 2024 03:45:58 GMT