Išči

Kovček za orodje - Calibre

ID: 20520125
38,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosni kovček za orodje Calibre je idealen za shranjevanje in transport orodja. Večnamenskost tega kovčka vam omogoča, da bolje organizirate svoj delovni prostor in tako naredite vaše delo prijetnejšo izkušnjo.

 

Kovček za orodje iz priljubljene serije Calibre je idealna za priročno shranjevanje in prenos kompletov orodij. Opremljen je s praktičnim notranjim nosilcem, ima dvojno zadrgo in 2 prozorna organizatorja v večjih različicah. Ima tudi držalo za zapiranje ključavnice. Polikarbonatni pokrovi organizatorjev zagotavljajo večjo odpornost na udarce in izboljšujejo videz vseh naših škatel za orodje. Pritrdilni elementi iz elastičnih komponent, kot so jeklo, aluminij, ABS in ABS z elastomerom, zagotavljajo vzdržljivost in udobno uporabo. Je odporen na prah in vodo ter zaščiten pred vremenskimi vplivi. Kistenbergovi izdelki so zasnovani na podlagi vrste inovativnih rešitev v smislu oblikovanja, inženiringa, prilagajanja in tehnologije.

Tehnični podatki

Obremenitev: 21 kg Dimenzije: 597 x 285 x 320 mm Zapiranje z dvema zaponkama Dve organizacijski komori v pokrovu Material: plastika
Cached: Tue, 30 Apr 2024 04:11:23 GMT