VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMiškeLED 2.4G prenosna mobilna optična pisarniška miška s sprejemnikom USB Type-C 3 nastavljivimi nivoji DPI (roza)

LED 2.4G prenosna mobilna optična pisarniška miška s sprejemnikom USB Type-C 3 nastavljivimi nivoji DPI (roza)

ID: 21121836
-39 %
30,07 €
18,20 €
Prihranek  11,87 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

【LED-zasnova】Nadgrajena miška z LED-lučjo doda več zabave v dolgočasno pisarniško življenje. Na dnu miške je stikalo za prosto preklapljanje luči. Prefinjeno ali bleščeče, zamenjajte v trenutku, primerno za vsako priložnost.【Optična miška za ponovno polnjenje】 Vgrajena vzdržljiva akumulatorska baterija, ki jo je mogoče preprosto polniti s priloženim kablom USB, baterije ni treba zamenjati. Samo polnite ga 2 uri in ga lahko uporabljate približno 7-15 dni. Čas pripravljenosti je dolg, za varčevanje z energijo pa so nameščene funkcije za varčevanje z energijo, samodejni način spanja in način bujenja. Izklopite LED lučko miške, ko je ne uporabljate, da prihranite energijo.【Plug and Play】Ni vam treba nameščati nobenih gonilnikov, samo priključite sprejemnik USB v svoj prenosnik in ga začnite uporabljati. Brezžična tehnologija 2,4 GHz zagotavlja močno in zanesljivo povezavo z dosegom do 10 metrov. Napredna tehnologija optičnega sledenja za hitre klike in odzivnost. Tristopenjski nastavljiv DPI (800/1200/1600 DPI), prosto izpolnjuje vsakodnevno delo. Opremljen z adapterjem USB-C na USB, lahko brezskrbno uporabljate katero koli napravo.【Tih klik in udoben občutek】 Miška s tihim klikom ima klasično zasnovo in zaščito pred prstnimi odtisi, da vaši roki nudi maksimalno podporo in udobje. Gumb za izklop zvoka zmanjša hrup za 90%, zaradi česar je idealna brezžična miška za pisarne, konferenčne sobe, kavarne, knjižnice, spalnice, saj vam pomaga, da se osredotoči…

 

【LED-zasnova】Nadgrajena miška z LED-lučjo doda več zabave v dolgočasno pisarniško življenje. Na dnu miške je stikalo za prosto preklapljanje luči. Prefinjeno ali bleščeče, zamenjajte v trenutku, primerno za vsako priložnost.【Optična miška za ponovno polnjenje】 Vgrajena vzdržljiva akumulatorska baterija, ki jo je mogoče preprosto polniti s priloženim kablom USB, baterije ni treba zamenjati. Samo polnite ga 2 uri in ga lahko uporabljate približno 7-15 dni. Čas pripravljenosti je dolg, za varčevanje z energijo pa so nameščene funkcije za varčevanje z energijo, samodejni način spanja in način bujenja. Izklopite LED lučko miške, ko je ne uporabljate, da prihranite energijo.【Plug and Play】Ni vam treba nameščati nobenih gonilnikov, samo priključite sprejemnik USB v svoj prenosnik in ga začnite uporabljati. Brezžična tehnologija 2,4 GHz zagotavlja močno in zanesljivo povezavo z dosegom do 10 metrov. Napredna tehnologija optičnega sledenja za hitre klike in odzivnost. Tristopenjski nastavljiv DPI (800/1200/1600 DPI), prosto izpolnjuje vsakodnevno delo. Opremljen z adapterjem USB-C na USB, lahko brezskrbno uporabljate katero koli napravo.【Tih klik in udoben občutek】 Miška s tihim klikom ima klasično zasnovo in zaščito pred prstnimi odtisi, da vaši roki nudi maksimalno podporo in udobje. Gumb za izklop zvoka zmanjša hrup za 90%, zaradi česar je idealna brezžična miška za pisarne, konferenčne sobe, kavarne, knjižnice, spalnice, saj vam pomaga, da se osredotočite na delo, učenje, ne da bi motili druge ob sebi. Ultra tanek, ergonomsko oblikovan, lahek, enostaven za prenašanje ali potovanje.【Široka združljivost】 Dobra združljivost z operacijskimi sistemi Windows XP, Vista, 7, 8 in 10/Windows Vista/Windows Vista/Windows ME itd., primerna za namizne, prenosne, osebne računalnike, Macbooke in druge naprave. Prosimo, upoštevajte: če ima vaš prenosnik samo vrata tipa C, boste morali priloženi adapter USB-C na USB priključiti na prenosnik in vanj priključiti sprejemnik USB.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Fri, 03 May 2024 13:50:50 GMT