VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Lightning kabel Mcdodo CA-3140 12W, 1,2m (črn)

ID: 20627806
37,58 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Lightning kabel Mcdodo CA-3140 12W, 1,2m (črn)

 

Lightning na AUX mini jack 3,5 mm + Lightning adapter, Mcdodo CA-2740 (siv)

Se vam je med gledanjem zadnje epizode TV-oddaje izpraznil telefon? Ni vam več treba opustiti slušalk, da bi napolnili energijo svoje naprave. Mcdodo adapter rešuje problem pomanjkanja prostora in ponuja dva dodatna priključka - Lightning in AUX mini jack 3,5 mm. Zdaj lahko hkrati polnite telefon in uporabljate slušalke. Izdelek ima robustno zasnovo in podpira protokole hitrega polnjenja. Zagotavlja stabilen prenos zvoka in ne vpliva na funkcije daljinskega upravljalnika in mikrofona, vgrajenega v slušalke.

Ne opustite svoje najljubše zabave

Za polnjenje naprave vam ni več treba odklopiti slušalk. Adapter vam omogoča istočasno priključitev polnilnika Lightning in 3,5 mm vtičnice. To vam omogoča udobno gledanje filma, igranje iger ali poslušanje vaše najljubše glasbe, medtem ko se vaša naprava polni. Izdelek podpira protokole hitrega polnjenja, tako da lahko v trenutku napolnite telefon ali tablico.

Odlična kakovost zvoka

Vgrajeni čip zagotavlja stabilen prenos podatkov, tako da lahko uživate v odlični kakovosti zvoka brez popačenja ali zakasnitve. Še več, adapter podpira telefoniranje in ne vpliva na delovanje daljinskega upravljalnika, vgrajenega v slušalke, tako da lahko prosto upravljate glasbo in klice, ne da bi vas skrbeli kakršni koli motnje.

Trdna konstrukcija

Adapter je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zato je odporen na obrabo in poškodbe. Presenetil vas bo s svojim modernim dizajnom, zahvaljujoč kompaktni zasnovi pa bo spravil tudi v vaš žep.

Proizvajalec McDodo
Model CA-2740
Vmesnik Lightning na AUX mini priključek 3,5 mm + Lightning
Avdio vrata 3,5 mm
Vrata za polnjenje Strela
Hitrost polnjenja 2,4 A
Dolžina 0,1 m
Kompatibilnost Naprave z vmesnikom Lightning
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:09:57 GMT