VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Polleo Sport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čvrst prijem je važen jv športih kot je bodybuilding, crossfit, plezanja, gimnastike, atletike,...Liquid Chalk, 250 ml - Kaj je Tekoča Kreda?Tekoča Kreda je tekočina, ki jo lahko nanesete na dlani ali stopala ter si tako izboljšate oprijem in tudi omilite

 

Kaj je Tekoča Kreda?

Tekoča Kreda je tekočina, ki jo lahko nanesete na dlani ali stopala ter si tako izboljšate oprijem in tudi omilite potenje. Tekoča Kreda se ne prenaša na vašo opremo, zato v nasprotju s tradicionalno kredo, pri uporabi Tekoče Krede ne boste imeli umazanih oblačil, prav tako pa ni nevarnosti za vdihavanje. Myprotein Tekoča Kreda vam je na voljo v 250ml plastenki, ki jo po uporabi lahko ponovno zatesnite.

Za koga je Tekoča Kreda primerna?

Tekočo kredo poleg plezalcev vedno pogosteje uporabljajo tudi dvigalci uteži, golfisti, gimnastičarji in kegljači, vsi pa poročajo o pozitivnih vplivih izdelka na športno udejstvovanje.

Koristi Tekoče Krede

  • izboljša oprijem
  • omili potenje
  • ne pušča madežev

Uporaba:

Po navodilih nanesite na dlani ali stopala. Po končani vadbi predlagamo, da roke in noge umijete s šamponom, da odstranite produkt. 
Ni namenjen uživanju. Pred uporabo testirajte na majhnem delu kože, da preverite ali imate kakršnokoli alergeno reakcijo. 

Sestavine:

Alkohol, magnezij, dišave, karbonat, utrjevalec.

Tehnične podrobnosti
Namen uporabe fit. prip.
drugi fitnes pripomočki
Cached: Mon, 20 May 2024 03:05:39 GMT