VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

LOVELY - previjalna miza z banjico

ID: 20721104
399,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 12.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Previjalna miza Lovely by Foppapedretti je več kot le previjalna miza - z nekaj preprostimi koraki jo lahko spremenite v elegantno komodo

 

Foppapedretti LOVELY - previjalna miza z banjico

Več kot le previjalna miza

Lesena previjalna miza "Lovely" proizvajalca Foppapedretti je več kot le previjalna miza - z nekaj preprostimi koraki jo lahko spremenite v elegantno komodo. Opremljena je s praktično snemljivo banjico, ki olajša kopanje dojenčka, ter z obilico prostora za shranjevanje v obliki treh velikih predalov. Da bi dojenčku zagotovili udobje in varnost med previjanjem, miza vključuje previjalno blazino - mehko vzmetnico iz PVC.

Ne smemo pa spregledati kakovosti izdelave: njena robustna in dolgotrajna struktura je 100% izdelana v Italiji, kar zagotavlja kombinacijo estetike, funkcionalnosti in vzdržljivosti.

Previjalna miza z okrasnim reliefom

Zgornji predal je estetsko dopolnjen z dekoracijo srčkov po celotni površini predala, pri čemer kraljuje večji srček na sredini s medvedkom. Sredinski predal je bele barve s sredinskim srčkom sive barve. Spodnji predal je sive barve s sredinskim srčkom. Za odpiranje predalov sta na vsakem predalu po 2 okrogla ročaja v barvi predala.

Trije veliki predali ponujajo obilo prostora za vse otroške potrebščine, medtem ko kolesa z zavornim sistemom zagotavljajo enostavno premikanje po prostoru brez kompromisov pri stabilnosti.

Dimenzije 47 x 69 x 89h cm. Dimenzije z embalažo: 78 x 56 x 94h cm

Teža 31 kg. Teža z embalažo 33 kg.

Izdelek je potrebno  uporabljati pazljivo

 
Tehnične podrobnosti
Barva
bela/srebrna
Cached: Mon, 20 May 2024 10:06:26 GMT