VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaLubrikantiLUBRIKANT Orgie All-Natural Ultra Slide

LUBRIKANT Orgie All-Natural Ultra Slide

ID: 20930966
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LUBRIKANT Orgie All-Natural Ultra Slide

 

Lubrikant All-Natural Ultra Slide je manj gost kot drugi intimni geli.

  

Njegova skrbno oblikovana formula doseže popolno ravnovesje, ki omogoča gladke in lahkotne gibe, ne da bi ogrozila občutke, zaradi katerih so intimni trenutki resnično izjemni. Formuliran z naravnimi sestavinami, zgoščevalcem rastlinske celuloze in brez parabena, silikona, tekočega parafina, glicerina in sorbitola, All-Natural Ultra Slide spodbuja vlažnejši in udobnejši seks, kar posameznikom omogoča, da se popolnoma prepustijo užitkom partnerske ali solo intimnosti. Brez vonja, nelepljiv, enostaven za čiščenje in pranje.

PH: 3.5 - 4.5

Funkcija: Ultra drsno dolgotrajno lubriciranje


Uporaba: Nanesite izdatno količino na intimni predel, da izboljšate drsenje in zmanjšate trenje. Po želji ponovno nanesite.

Sestavine: VODA, HIDROKSIETILCELULOZA, NATRIJEV BENZOAT, CITRONA KISLINA, DINATRIEV FOSFAT, POLISORBAT 60, NATRIJEV FOSFAT.

Opozorila: Ne uporabljajte na razdraženi in poškodovani koži. Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Preden pričnete z redno uporabo, nanesite manjšo količino lubrikanta na podlaket. V kolikor se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru.

Cached: Mon, 20 May 2024 07:34:39 GMT