Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereMANFROTTO 3-smerna foto glava s kompaktnimi zložljivimi ročaji (serija 290)

MANFROTTO 3-smerna foto glava s kompaktnimi zložljivimi ročaji (serija 290)

ID: 20856175
73,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Trosmerna fotografska glava, posebej zasnovana za čim večjo kompaktnost in prenosljivost, hkrati pa omogoča natančno, natančno kadriranje in trdno podporo srednje težki fotoaparatski opremi.

 

Edinstven mehanizem omogoča 'zlaganje' ročajev, ko glava ni v uporabi. Ko so ročaji zloženi in potekajo vzporedno, se dimenzije glave dramatično zmanjšajo, zato zavzame manj prostora, ko je pakirana, in je lažja in manj okorna za prenašanje. Telo je narejeno iz Adapto, posebnega lahkega polimera, ki zmanjša težo glave, hkrati pa nudi visoko mehansko odpornost za trdno oporo. Glava ima tri izravnalne mehurčke (na vsaki osi vrtenja), ki olajšajo in hitrejše pridobivanje ravnih, dobro uokvirjenih slik v fotoaparatu, s čimer prihranite čas v postprodukciji. Sistem za hitro sprostitev glave omogoča varno pritrditev (ali odstranitev) kamere v sekundi, tako da ste vedno pripravljeni na snemanje.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za stativ
drugo
Cached: Wed, 01 May 2024 22:33:27 GMT