Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiMANFROTTO Advanced III Befree fotografski nahrbtnik za DSLR/CSC/Drone

MANFROTTO Advanced III Befree fotografski nahrbtnik za DSLR/CSC/Drone

ID: 20852135
159,61 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Na voljo še 1 ponudba od 271.78 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nahrbtnik Manfrotto Advanced Befree III je dovolj velik za velik komplet DSLR, naprave in osebne stvari. Spodnji predal z odprtino zadaj vsebuje DSLR fotoaparat, kot je Canon 5D Mark IV z pritrjenim objektivom 70/200 mm f/2,8 in do 6 dodatnimi objektivi.

 

Oblazinjen predal za kamero ima popolnoma nov zaščitni sistem Manfrotto M-Guard™. Izdelana je iz posebne pene EVA visoke gostote, ki zagotavlja izjemno blaženje udarcev s super tankim profilom. Prilagodljivi vzorci zlaganja omogočajo največjo vsestranskost za popolno zaščito opreme fotoaparata, hkrati pa kar najbolj izkoristijo prostor. V zgornjem predelu je tudi dovolj prostora za vaše osebne stvari. Namenski predal za naprave lahko sprejme 15-palčni prenosni računalnik skupaj z 9,7-palčno tablico in ga je mogoče enostavno odpreti, ne da bi premaknili opremo za fotoaparat ali osebne stvari. Ta preprost dostop je še posebej priročen pri varnostnih pregledih na letališčih. Advanced Befree je zasnovan za vsestranskost in se lahko uporablja kot nahrbtnik za fotoaparat, nahrbtnik za prenosni računalnik ali dnevni nahrbtnik. V trenutku se lahko spremeni v potovalni nahrbtnik, tako da odstrani notranje delilnike in strne sredinsko particijo, da združi oba dela. Ta nahrbtnik za fotografe iz priznane kolekcije Advanced je izdelan iz trpežnih, visoko zmogljivih materialov. Nosite stativ na dva načina: pritrdite ga s trpežnim stranskim trakom ali v razširljivem stranskem žepu za večjo zaščito – nova serija stativov Befree Advanced se tam popolnoma prilega. Isti žep se lahko uporablja za prenašanje mobilnega telefona DJI Osmo. Torba je podložena z več notranjimi in zunanjimi žepi za shranjevanje dodatkov in osebnih predmetov. Za mokro vreme je priložena tudi dežna prevleka. Ta prilagodljiva oblika z dodatno varnostjo dostopa od zadaj je kot nalašč za profesionalne in amaterske fotografe, ki se odpravljajo na enodnevne izlete ali potovanja na dolge razdalje.
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
nahrbtnik
Globina [cm]
14
Širina [cm]
25
Višina [cm]
44
Cached: Wed, 01 May 2024 19:35:17 GMT