VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiManfrotto Chicago Fotografski nahrbtnik Small 30 za DSLR/CSC (MB-CH-BP-30)

Manfrotto Chicago Fotografski nahrbtnik Small 30 za DSLR/CSC (MB-CH-BP-30)

ID: 21023004
231,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Manfrotto foto nahrbtnik Chicago Small je odlična vrhunska transportna rešitev, ki združuje ljubezen do fotografije in urbanega življenjskega sloga z udobjem in funkcionalnim dizajnom.

 

Ta vsestranski nahrbtnik se brez težav prilagaja različnim potrebam mestnih fotografov: od mestnega vsakdana do photoshoots in izletov med vikendi. Odstranljivi vložek za foto opremo je izjemno vsestranski: v nekaj sekundah se spremeni iz 100% foto nahrbtnika v 100% Lifestyle nahrbtnika, ker je notranji ovitek fotoaparata odstranljiv in ga lahko nosite kot ramensko torbo, kadar potrebujete samo foto opremo. Dovolj prostora za velike mirorless fotoaparate s standardnim zoom objektivom in dvema ali tremi dodatnimi objektivi, odvisno od velikosti. Poleg tega se DJI OSMO Pocket shrani v posebno Gimbal torbico in shrani v enega od stranskih obloženih žepov. Zgornji predal je v celoti rezerviran za osebne stvari. Poleg tega je predal za prenosni računalnik na zadnji strani ločen od glavnega prostora in je dovolj velik za 14“ prenosnik. Če želite nahrbtnik uporabiti kot vsakodnevni nahrbtnik, preprosto odstranite torbico za fotoaparat in je to idealna rešitev za nahrbtnik za vsak dan. Nič več skrbi glede opreme, saj ima nahrbtnik sistem Slim-Tech Protection System iz Manfrotta, ki ščiti opremo pred udarci. Zahvaljujoč pritrdilnemu stojalu s tremi različnimi konfiguracijami pritrditve na sprednji strani je potovalno stojalo vedno z vami. Zunanji raztegljivi žepi z oblogami na obeh straneh so primerni za steklenice pijač ali karkoli, kar bi moralo biti hitro pri roki. S svojim svežim in urejenim videzom je popoln spremljevalec vseh vsakodnevnih urbanih dogodivščin! Materiali in funkcionalni deli so bili izbrani zelo previdno: Kevlar® tkanina v spodnjem predelu nahrbtnika zagotavlja izjemno zaščito in vzdržljivost, prevlečena tkanina Galaxy®, zaponke Duraflex® in zadrge YKK®. Celotna zunanja tkanina je obdelana kot vodo-odbojna in ima deževno prevleko za res slabo vreme.
Tehnične podrobnosti
Barva
temno siva
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
nahrbtnik
Globina [cm]
13
Širina [cm]
26
Višina [cm]
39
Cached: Fri, 03 May 2024 02:18:59 GMT