Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiManfrotto Holster Street torbica za fotoaparat DSLR-je, polnjenje zgoraj (MB MS-H-IGR)

Manfrotto Holster Street torbica za fotoaparat DSLR-je, polnjenje zgoraj (MB MS-H-IGR)

ID: 21023003
37,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Varuje komplet z inovativnim zaščitnim sistemom Manfrotto Popolna torba za fotoaparate DSLR s priloženim objektivom Pametna zasnova zgornje obremenitve za enostaven dostop Priročen notranji žep za manjše dodatke Ima zadnji ročaj za enostavno prenašanje

 

Elegantna torba za fotoaparat za vsak dan. Torbica za ulično kamero za DSLR-je je zasnovana posebej za vaš DSLR, z dovolj prostora za več objektivov in vaše osebne predmete. Zahvaljujoč inovativnemu zaščitnemu sistemu Manfrotto je zgornji predal oblazinjen na vseh pravih mestih za zaščito vašega kompleta in leč. Poleg tega vam oblika z zgornjim nosilcem omogoča naraven, enostaven dostop in možnosti prenašanja. To torbo za fotoaparat lahko nosite na način, ki vam je ljubši, z zadnjim ročajem za dodatno vsestranskost. Zapirala za zadrgo v tem predalu ostanejo blizu vašega telesa, tako da vam ne bo treba skrbeti za žeparje. Poleg tega lahko shranite svoje osebne stvari z neodvisno skrito zadrgo za hitro vlečenje. Ta prilagodljiva torba vam omogoča, da organizirate svoj komplet tako, da vam ustreza, da imate stvari pri roki in ostanete elegantni. Te značilne torbe so na voljo v različnih barvah, izdelane so iz vodoodbojnega materiala in zračne mreže. tudi udobno za držanje, nastavljive naramnice vam omogočajo prilagodljivost za nošenje torbe, ki vam ustreza.
Tehnične podrobnosti
Barva
zelena
Nošenje
ramenski trak
Tip foto torbe
torbica za fotoaparat
Globina [cm]
10
Širina [cm]
13
Višina [cm]
16
Cached: Thu, 02 May 2024 19:10:40 GMT