Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiMANFROTTO Pro Light fotografski nahrbtnik Backloader M za DSLR/CSC

MANFROTTO Pro Light fotografski nahrbtnik Backloader M za DSLR/CSC

ID: 20854657
176,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: eWeki
Na voljo še 1 ponudba od 219.59 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Manfrotto PRO Light Backloader nahrbtnik za fotoaparat M je profesionalna torba za fotoaparat, posebej zasnovana za zagotavljanje neprimerljive zaščite orodja, ki ustreza željam in toku dela katerega koli profesionalnega fotografa ali filmskega ustvarjalca.

 

Pro Light Backloader PRO je opremljen z varnim zadnjim dostopom do popolnoma oblazinjenega predala za fotoaparate s prilagodljivo notranjostjo. Za popolno fotografiranje ima Backloader M 2-3 fotoaparate DSLR ali brez ogledala s polnim okvirjem s portretnim oprijemom na glavnem predelku in več objektivi. Namesto tega se lahko notranja organizacijska ureditev prilagodi različnim potrebam po shranjevanju zahvaljujoč premični notranji plošči, ki lahko razdeli notranji prostor na dva dodatna načina: zgornji predel je namenjen 20% osebnim predmetom in do njih hitro dostopate skozi zgornjo odprtino, preostalih 80% pa za opremo ali zamenljivo prenašanje 80% osebnih predmetov in 20% opreme za kamero. Zgornja dostopna točka služi kot alternativa pri doseganju najbolj uporabljenih kamer ali objektivov. Spredaj je večdelni predal, tako notranji kot zunanji za majhne dodatke in osebne predmete, skupaj s predelkom za prenosni računalnik, v katerem je 15-palčni prenosni računalnik. Nakladalnik Backloader ima dvostranski priključek za stojala za stojala velikosti potovanja, nastavljiv prsni pas za boljše nošenje ter zaščito pred soncem in dežjem DuoFace, ki odbija vlago in odbija sončno svetlobo, tako da je orodje ves dan hladno in suho. Nahrbtnik je narejen iz vodoodbojne najlonske/poliestrske tkanine RipStop z ojačitveno prejo za dosego ravnovesja med majhno težo, edinstvenim videzom in zmogljivostjo. Strojna oprema Duraflex®, zadrge YKK®, ojačitev iz hipalona, okraski in izvleki naredijo paket tako lahek in dovolj močan, da prenese najintenzivnejšo uporabo, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito velikih količin opreme.
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
nahrbtnik
Globina [cm]
16
Širina [cm]
27
Višina [cm]
43
Cached: Wed, 01 May 2024 22:57:54 GMT