Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiMANFROTTO Pro Light fotografski nahrbtnik Backloader S za DSLR/CSC

MANFROTTO Pro Light fotografski nahrbtnik Backloader S za DSLR/CSC

ID: 20854652
197,23 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Manfrotto PRO Light Backloader nahrbtnik Scamera je profesionalna torba za fotoaparat, posebej zasnovana tako, da zagotavlja neprimerljivo zaščito orodja in modularnost, ki ustreza željam in toku dela vsakega profesionalnega fotografa ali filmskega ustvarjalca.

 

Nahrbtniki Pro Light predstavljajo popolnoma nov zaščitni sistem M-Guard, ki je posebej zasnovan in laboratorijsko preizkušen, da zagotovi najvišjo raven zaščite in odpornosti proti udarcem, zlasti na področjih torbe, kjer je zaščita najpomembnejša. Ločilniki M-Guard so narejeni iz pene EVA z visoko gostoto, ki zagotavlja izjemno absorpcijo udarcev, hkrati pa ohranja zelo tanek profil. Poleg tega SAS-TEC, viskoelastična spominska pena in vzdržljivost z več udarci, doda strukturno ojačitev na dnu nahrbtnika, ki zagotavlja dodatne lastnosti blaženja udarcev. Pro Light Backloader PRO je opremljen z varnim zadnjim dostopom do predala za fotoaparat. Nakladalnik Backloader S ima 2-3 glavne kamere brez ogledala (brez navpičnega oprijema) v glavnem predelku in več objektivov. Druga možnost je, da notranjo ureditev uredimo tako, da ustreza različnim potrebam po shranjevanju s premično notranjo ploščo, ki razdeli notranji prostor: zgornji predal je lahko 30% namenjen osebnim predmetom, preostalih 70% pa orodju, do katerega lahko preprosto dostopate iz zadnje odprtine. Zgornja dostopna točka lahko služi tudi kot alternativa za poseganje v najpogosteje uporabljene kamere ali objektive. Ima tudi sprednje žepe za majhne predmete skupaj s 15 -palčnim predalom za prenosni računalnik. Nakladalnik Backloader ima dvojno stransko povezavo za stojala za potovalne velikosti, nastavljiv prsni pas ter prevleko za sonce in dež DuoFace, ki odbija vlago in odbija sončno svetlobo. Nahrbtnik je narejen iz vodoodbojne najlonske/poliestrske tkanine RipStop z ojačitveno prejo, okovjem duraflex, zadrgami YKK, ojačitvijo iz hipalona, ​​oblogami in izvlečki, zaradi česar je paket tako lahek in dovolj močan, da prenese najintenzivnejšo uporabo.
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
nahrbtnik
Globina [cm]
13.5
Širina [cm]
26
Višina [cm]
43
Cached: Wed, 01 May 2024 16:04:39 GMT