VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiMANFROTTO Pro Light fotografski nahrbtnik Multiloader L za DSLR/CSC

MANFROTTO Pro Light fotografski nahrbtnik Multiloader L za DSLR/CSC

ID: 20854654
-25 %
307,03 €
227,90 €
Prihranek  79,13 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Manfrotto PRO Light Multiloader nahrbtnik za fotoaparate je profesionalna torba za fotoaparat, posebej zasnovana za zagotavljanje neprimerljive zaščite orodja, ki ustreza željam in toku dela vsakega profesionalnega fotografa ali filmskega ustvarjalca.

 

Za profesionalne fotografe in ustvarjalce filmov, ki delajo na nalogah, je torbica za fotoaparate, ki nosijo in ščitijo njihove kamere, enako pomembna pri ustvarjanju ustvarjalnega procesa. Nahrbtniki PRO Light predstavljajo popolnoma nov zaščitni sistem M-Guard ™, ki je posebej zasnovan in laboratorijsko preizkušen, da zagotovi najvišjo raven zaščite in odpornosti proti udarcem, zlasti na področjih torbe, kjer je zaščita najpomembnejša. Ločilniki M-Guard ™ so narejeni iz pene EVA z visoko gostoto, ki zagotavlja izjemno absorpcijo udarcev, hkrati pa ohranja zelo tanek profil. Poleg tega SAS-TEC, viskoelastična spominska pena in vzdržljivost z več udarci, doda strukturno ojačitev na dnu nahrbtnika, ki zagotavlja dodatne lastnosti blaženja udarcev. Za še boljšo brezskrbno izkušnjo lahko uporabite ključavnico TSA za pritrditev jeklene žice za zapiranje glavnega predelka. PRO Light Multiloader ponuja 4 točke dostopa za največjo prilagodljivost pri prenašanju. Glavna sprednja dostopna vrata se odpirajo v popolnoma oblazinjen predal za fotoaparat. Dve stranski vrati omogočata hiter dostop do strateško postavljenih kamer ali objektivov za hitro menjavo prestave, zgornji dostop pa omogoča hiter prijem najpogosteje uporabljene opreme. Nahrbtnik Multiloader ponuja popolnoma modularno torbo s 3 različnimi konfiguracijami za nošenje. Z uporabo različnih kombinacij pasov in pasov ga lahko nosite bodisi kot nahrbtnik za največje udobje, kot vrečko za hitro menjavo leč ali kot torbo za popolno dostopnost na poti. Ponuja tudi stranski nastavek, ki lahko nosi stativ v polni velikosti (do serije 055) in sprednji nastavek, ki ga lahko razdelite na 2 za prenašanje monopodov ali majhnih svetlobnih stojal. Odlikuje ga tudi 15 -palčni predal za prenosni računalnik, nastavljiva višina trupa, dvojni prsni pasovi in ​​oblazinjen pas za porazdelitev obremenitve. Ta nahrbtnik je izdelan tako, da ščiti profesionalno opremo, hkrati pa zagotavlja optimalno udobje tudi v daljših obdobjih nošenja. Sistem pasov ne samo enakomerno porazdeli težo od ramen do pasu in bokov, ampak tudi poveča zračnost skozi oblikovano mrežico EVA. Nahrbtnik je narejen iz vodoodbojne najlonske/poliestrske tkanine Ripstop z ojačitveno prejo za dosego ravnovesja med majhno težo, edinstvenim videzom in zmogljivostjo.Strojna oprema Duraflex, zadrge YKK, ojačitev iz hipalona, ​​okraski in izvleki naredijo paket tako lahek in dovolj močan, da prenese najintenzivnejšo uporabo, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito za velike količine opreme. Na voljo je tudi s prevleko za zaščito pred soncem/dežjem DuoFace, ki zagotavlja dodatno zaščito v slabem vremenu in odbija sončno svetlobo, ohrani opremo ves dan suho in suho.
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
nahrbtnik
Globina [cm]
15.5
Širina [cm]
26
Višina [cm]
42
Cached: Mon, 29 Apr 2024 02:26:53 GMT