VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereMANFROTTO Sredinska kroglična glava z univerzalnim okroglim diskom

MANFROTTO Sredinska kroglična glava z univerzalnim okroglim diskom

ID: 20856182
-29 %
84,38 €
59,90 €
Prihranek  24,48 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Za vse ljubitelje in napredne fotografe, ki iščejo majhno, a zmogljivo kroglično glavo, 494 aluminijasta sredinska kroglična glava omogoča hitro in natančno pozicioniranje kamere.

 

Lahka in kompaktna, sredinska kroglična glava 494 je idealna za vse, ki iščejo hitro in enostavno rešitev, ki pomaga pri natančnem kadriranju kadrov. Ta glava stojala je izdelana iz zelo odpornega in lahkega aluminija, zato je izjemno prenosna in dovolj močna, da prenese nosilnost do 8 kg. To je odlična rešitev za vse vrste brezzrcalnih fotoaparatov z zoom objektivi in ​​celo za DSLR-je srednjega formata. Ta napredna kroglična glava združuje praktičnost z visoko funkcionalnostjo in ima tri neodvisne kontrole: glavni gumb za upravljanje zaklepanja krogle, integriran gumb za trenje, ki prilagaja napetost žoge, tako da je teža opreme vedno popolnoma uravnotežena in streli brez truda; neodvisen panoramski gumb, ki ohranja obzorje ravno in premika kamero vodoravno, kar omogoča osupljive pokrajinske posnetke. Sredinska kroglična glava 494 predstavlja zgornji disk, ki deluje kot univerzalni nastavek za izjemno trdnost in oprijem med 494 sredinsko kroglično glavo in vašim fotoaparatom. Zgornji disk zagotavlja največjo varnost, da bo vaš fotoaparat ves čas fotografskega dela na svojem mestu. Središčna kroglična glava 494 z univerzalnim zgornjim diskom se odlično obnese pri športni in studijski fotografiji. Zasnova središčne kroglične glave 494 je izjemno enostavna za nastavitev in zanesljiva za uporabo v kateri koli konfiguraciji.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za stativ
drugo
Cached: Sun, 28 Apr 2024 23:30:04 GMT