VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiManfrotto Street II Convertible Tote torba/nahrbtnik (MB MS2-CT)

Manfrotto Street II Convertible Tote torba/nahrbtnik (MB MS2-CT)

ID: 21022998
137,24 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Torba s fotoaparatom se spremeni v nahrbtnik z zloženimi naramnicami Široka zgornja odprtina z zadrgo za enostaven dostop do osebnih stvari Nosi brezzrcalni senzor obrezovanja z 2 dodatnima lečama Držalo za pametni telefon in nastavek za stojalo na vsakem ramenskem traku

 

Torba Manfrotto Street Convertible Tote je večnamenska rešitev za prenašanje vašega fotoaparata, prenosnega računalnika in osebnih predmetov, ki se po potrebi priročno spremeni v nahrbtnik. Enostavno izvlecite dva skrita naramnica, ki sta nameščena v namenskem žepu na hrbtni strani, in ju pritrdite na trpežna zaklepna vrata. Naramnice so podložene in nastavljive za zagotavljanje udobja. Ta torba je popolna za delo, potovanja in vsakodnevno uporabo. Ta preklopna torba z odprtino za "zdravniško torbo" na zadrgo ponuja prostoren zgornji predal za organiziranje vseh življenjskih potrebščin s široko odprtino za popoln pogled v notranjost. Oblazinjen predal za prenosni računalnik, nameščen znotraj glavnega predala, lahko z lahkoto sprejme 14-palčni prenosni računalnik. Spodnji predal z namensko odprtino z zadrgo lahko sprejme brezzrcalni fotoaparat s senzorjem za obrezovanje in 1-2 dodatnima majhnima lečama. Oblazinjen predal za kamero ima popolnoma nov zaščitni sistem Manfrotto M-Guard™. Izdelana je iz posebne EVA pene visoke gostote in zagotavlja izjemno blaženje udarcev s super tankim profilom. Prilagojeni zložljivi vzorci omogočajo največjo vsestranskost za popolno zaščito opreme fotoaparata, hkrati pa maksimalno izkoristijo prostor. Torba ima tudi stranski nastavek za stativ za majhno stojalo na eni strani in držalo za steklenico vode na drugi strani. Priročen zunanji žep je nameščen na sprednji strani, tako da so najpomembnejši predmeti vedno na dosegu roke. Oba naramnica, ko ste v načinu nahrbtnika, imata držalo za pametni telefon in majhen nastavek za stojalo, da imate svoja ustvarjalna orodja vedno pri roki. Za zaščito stvari pred vlago in dežjem je torba Manfrotto Convertible Tote Bag izdelana iz vodoodbojnega materiala. Za dodaten prostor in udobje je združljiv tudi s torbico za pametni telefon Street Crossbody (naprodaj posebej).
Tehnične podrobnosti
Barva
zelena
Nošenje
večnamensko nošenje
Tip foto torbe
torbica za SLR
Globina [cm]
14
Širina [cm]
33
Višina [cm]
41
Cached: Thu, 02 May 2024 23:16:13 GMT