VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereMANFROTTO XPRO "Geared" 3 Way pan/tilt glava za stojalo - idealna za makro fotografijo

MANFROTTO XPRO "Geared" 3 Way pan/tilt glava za stojalo - idealna za makro fotografijo

ID: 20856190
-19 %
284,66 €
227,90 €
Prihranek  56,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Za fotografe, ki iščejo nič manj kot natančnost. Zelo prenosna trikotna nagibna / nagibna glava XPRO ima najlažje in najbolj natančno ohišje v seriji Manfrotto.

 

Tog in močan, ima mikrometrične gumbe, tako da lahko v samo nekaj sekundah postavite fotoaparat v želeni položaj. Z nosilnostjo do 4 kg in glavo, ki tehta le 0,75 kg, imate trdno, stabilno glavo za stojala, ki je izjemno lahka za nošenje. Slike s še večjo natančnostjo uokvirjajte s premikanjem usmerjevalnika, ki vam bo omogočilo, da svoje slike sestavite v enem koraku naenkrat na vseh treh oseh. Če želite prilagoditi okvir, preprosto pritisnite gumb proti ravni, da sprostite sistem zaklepanja. Tudi gumbi so bili skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo ergonomsko udobje, ne glede na to, koliko kadrirate in fotografirate. S priloženo standardno ploščo 200PL vam ni treba skrbeti za preklapljanje plošč pri uporabi različnih Manfrotto glav. Ta je vedno pritrjen na kamero, kar pomeni, da se lahko skoraj v kratkem času pripravite na fotografiranje ali videoposnetke. Za vaše zagotovilo ima ta izdelek 10-letno garancijo in je bil zasnovan z vrhunskimi materiali in naprednimi inženirskimi postopki v Italiji za zagotovljeno kakovost. Tudi tehnologija Manfrotto z orodjem je v postopku patenta.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za stativ
drugo
Cached: Mon, 29 Apr 2024 02:37:03 GMT