Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereMANFROTTO XPRO trosmerna (3Way) glava za stojalo z zložljivimi ročicami

MANFROTTO XPRO trosmerna (3Way) glava za stojalo z zložljivimi ročicami

ID: 20856179
209,43 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kompaktna rešitev za natančnejše in zanesljivejše fotografiranje. Inovativna X-PRO 3-Way glava omogoča fotografom, da ustvarijo izjemne slike v danem trenutku.

 

Z uravnavanjem trenja na nagibni in pokončni osi lahko svojo kompozicijo natančno nastavite na čim bolj natančno kadriranje in fotografiranje. Urejanja v postprodukciji zmanjšajte na minimum in začnite se veseliti bolj profesionalnih fotografij. Zaradi varnih zaklepnih gumbov te glave stojala naj bo vaša kamera popolnoma stabilna. Za natančnejše streljanje uporabite tri izravnalne mehurčke glave. Nikoli ne zamudite tistega najpomembnejšega posnetka. Trosmerna glava X-PRO v zloženi obliki meri le 13 cm x 13,5 cm x 13,5 cm. Aluminijasto ohišje tehta le 1 kg, kar pomeni, da je ta izdelek neverjetno enostavno shraniti in prenašati, ko ste na poti. Zložljive ročice ponujajo tudi novo stopnjo prenosljivosti, saj zavzamejo še manj prostora, vendar je ta izdelek izjemno trpežen in lahko nosi tovor do 8 kg. Trosmerna glava Manfrotto X-PRO je v Italiji izdelana po zelo visokih standardih.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za stativ
drugo
Cached: Wed, 01 May 2024 21:05:22 GMT