VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereStojala in tripodiMANFTOTTO aluminijasto 3-sekcijsko stojalo 055 z horizontalnim stebrom

MANFTOTTO aluminijasto 3-sekcijsko stojalo 055 z horizontalnim stebrom

ID: 20845447
317,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Galador
Na voljo še 1 ponudba od 358.88 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Rešitev za natančno, stabilno kadriranje in snemanje. Stojalo 055XPRO3 je idealen za fotografe in snemalce, ki iščejo bolj prilagodljivo fotografiranje.

 

Zahvaljujoč vsestranskemu 90-stopinjskemu mehanizmu sredinskega stebra ga je mogoče v le nekaj sekundah podaljšati vodoravno ali navpično. Mehanizem vodoravnih stolpcev je enostavno razširljiv, kar pomeni, da lahko v zadnjem trenutku izvedete to najpomembnejše streljanje. Z lahkoto jo zložite v zgornji odlitki stativa, da jo boste lahko shranili čim bolj kompaktno. Druga velika prednost tega stojala za fotografije je ta, da ga pri preklopu med vodoravno in navpično orientacijo ne boste razstavljali. Prihranite še več časa, ko ste na zasedenem urniku. Noge stativa lahko prilagodite tako rekoč v nobenem trenutku, s funkcijo Quick Power Lock pa boste lahko blokirali ali odblokirali vsak odsek nog, da jih lahko z enim samim gibom odprete sami. To pomeni, da lahko svoj stojalo ostane čim bolj tog in se začnete veseliti ostrejših fotografij. Priključek Easy Link na stativu 055XPRO3 podpira video dodatno opremo, kot je LED luč ali reflektor, ki jo je mogoče hitro pritrditi na podaljšano roko ali nosilec. Z nivojem mehurčkov čim natančneje kadrirajte in fotografirajte. Ker se prosto vrti okoli sredinskega stolpca, boste lahko sestavili svoje fotografije in videoposnetke, tako da vam niti oprema niti gorska glava ne bosta zakrili pogleda. Spremenite svoj stojalo v vsestranski mobilni studio in nikoli ne dovolite, da bi se karkoli postavilo na pot temu popolnemu posnetku.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta stativa
Tripod
Število zložljivih elementov
3
Namembnost stativa
za fotoaparat
Najmanjša višina stativa [cm]
9
Največja obremenitev stativa [kg]
9
Material
aluminij
Največja višina stativa [cm]
170
Teža [g]
2500
Teža [kg]
2.5
Cached: Sun, 05 May 2024 07:16:33 GMT