VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRZbirateljstvoZbirateljske in akcijske figureMarvel Hasbro Legends Series MCU Disney Plus Zombie Scarlet Witch akcijska figura, 2 dodatka in 1 del za sestavo figure, večbarvna (F3703)

Marvel Hasbro Legends Series MCU Disney Plus Zombie Scarlet Witch akcijska figura, 2 dodatka in 1 del za sestavo figure, večbarvna (F3703)

ID: 20838006
31,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 4 ponudbe od 32.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Marvel Hasbro Legends Series MCU Disney Plus Zombie Scarlet Witch Akcijska figura, 2 dodatka in 1 del figurice, večbarvna (F3703) Opis izdelka Wanda Maximoff, okužena z virusom zombija, ki širi svet, v ujetništvu zadržuje njen bivši ljubimec, Vizija. Z več kot 80-letno zgodovino zabave je Marvel postal temelj zbirk oboževalcev po vsem svetu. S serijo Marvel Legends so priljubljeni liki Marvel Comic Universe in Marvel Cinematic Universe oblikovani z vrhunskimi podrobnostmi in artikulacijo za poziranje in prikazovanje v zbirkah. Od figur do vozil do vrhunskih predmetov za igranje vlog, serija Marvel Legends ponuja elitne izdelke, ki jih navdihujejo liki, za oboževalce in zbiratelje Marvel. Dodatne številke se prodajajo posebej. Odvisno od razpoložljivosti. Avtorske pravice 2022 MARVEL. Hasbro in vsi povezani izrazi so blagovne znamke Hasbro. Varnostno opozorilo Starost 4 in več. OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE – Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. 6-PALČNA ZBIRATELJSKA FIGURICA: Škrlatna čarovnica se vrača v Marvel Legends z mračno novo podobo s to 6-palčno akcijsko figuro Zombie Scarlet Witch, ki jo je navdihnil Marvel Studios na Disney Plus! NAVDIHNO OD MARVEL'S WHAT IF NA DISNEY PLUS: Ta figura Zombie Scarlet Witch ima dekor, ki prikazuje videz lika, kot ga vidimo v Marvel Studios Kaj če? na Disney Plus! VRHUNSKA ARTIKULACIJA IN DODATKI: Ta figura Zombie Scarlet Witch vključuje dodatke blast FX za roke figure, da simulira Wandino uporabo svojih moči tudi v ob…

 

Marvel Hasbro Legends Series MCU Disney Plus Zombie Scarlet Witch Akcijska figura, 2 dodatka in 1 del figurice, večbarvna (F3703) Opis izdelka Wanda Maximoff, okužena z virusom zombija, ki širi svet, v ujetništvu zadržuje njen bivši ljubimec, Vizija. Z več kot 80-letno zgodovino zabave je Marvel postal temelj zbirk oboževalcev po vsem svetu. S serijo Marvel Legends so priljubljeni liki Marvel Comic Universe in Marvel Cinematic Universe oblikovani z vrhunskimi podrobnostmi in artikulacijo za poziranje in prikazovanje v zbirkah. Od figur do vozil do vrhunskih predmetov za igranje vlog, serija Marvel Legends ponuja elitne izdelke, ki jih navdihujejo liki, za oboževalce in zbiratelje Marvel. Dodatne številke se prodajajo posebej. Odvisno od razpoložljivosti. Avtorske pravice 2022 MARVEL. Hasbro in vsi povezani izrazi so blagovne znamke Hasbro. Varnostno opozorilo Starost 4 in več. OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE – Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. 6-PALČNA ZBIRATELJSKA FIGURICA: Škrlatna čarovnica se vrača v Marvel Legends z mračno novo podobo s to 6-palčno akcijsko figuro Zombie Scarlet Witch, ki jo je navdihnil Marvel Studios na Disney Plus! NAVDIHNO OD MARVEL'S WHAT IF NA DISNEY PLUS: Ta figura Zombie Scarlet Witch ima dekor, ki prikazuje videz lika, kot ga vidimo v Marvel Studios Kaj če? na Disney Plus! VRHUNSKA ARTIKULACIJA IN DODATKI: Ta figura Zombie Scarlet Witch vključuje dodatke blast FX za roke figure, da simulira Wandino uporabo svojih moči tudi v obliki zombija! VKLJUČUJE DEL(E) ZA IZGRADNJO FIGURE (KHONSHU ): Vsaka figura Marvel Legends Disney Plus vključuje vsaj en kos Build-A-Figure. Zberite vse figure, da sestavite dodatno figuro (Dodatne figure so naprodaj posebej. Odvisno od razpoložljivosti.) MARVEL UNIVERSE V 6-PALČNEM MERILU: Poiščite več akcijskih figur Marvel Legends, ki jih je navdihnilo filmsko vesolje Marvel na Disney Plus! (Dodatne številke so naprodaj posebej. Odvisno od razpoložljivosti)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:29:46 GMT