VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Master & Slave Purple Bondage Game

ID: 21079403
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
54,84 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 62.60 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

vznemirljiva erotična igra, skozi katero lahko doma uživate v zadnjih petdesetih tonih. Za tiste, ki uživajo v branju trilogije ali gledanju filma, se lahko njihova fantazija zdaj uresniči z igro Master & Amp; Suženj.

Vsaka škatla vsebuje vse elemente, ki jih potrebujete, na primer bič, gag, lopata, slepota, ogrlica, pero, ki tika, nabor žena, komplet manšete za gleženj, a bodi, a Vrv roza in pas. Igra vključuje tudi 24 kart z jasnimi navodili v 10 jezikih: nizozemščina, lish, nemščina, francoščina, španska, italijanska, švedska, nordijska, poljska, ruska.

Nikoli ne veš, kaj bi se lahko zgodilo v tej vznemirljivi igri moči in podrejanja. Bi radi držali strune ali ste raje edini vezani in gagnjeni? Ste odgovorni ali želite ubogati? Ali bič pade na vašo zadnjico ali daje erotično streho? Sorprided se s karticami, v katerih se izmenite med tem, da ste pokorni ali učitelj, lahko izberete svojo najljubšo vlogo. Vendar je eno res: vaša čutila bodo dramatično poudarjena in še pomembnejša, vse, kar potrebujete, je v igri, vključno z bičkom, gag, paleto, pasovnim gležnjem, bodice, vezanjem vrvi in ​​pasom. Želimo vam neskončno zabavo s to igro, polno erotičnih presenečenj.

Na kratko: mojster & amp; Slave je absolutna potreba po tistih, ki želijo malo izkusiti z malo igre v svojem spolnem odnosu. Vse dodatke, ki jih želite, najdete v polju.

Starostna meja za to igro je 18+

Cached: Mon, 20 May 2024 09:28:23 GMT