VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

MASTURBATOR Blowcast Blowbot

ID: 21127735
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
149,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Na voljo še 1 ponudba od 149.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MASTURBATOR Blowcast Blowbot

 

Spoznajte Blowbot! 

    

To ni le še en izdelek, temveč sprememba igre, izkušnja, ki vas bo popeljala na potovanje užitka brez primere. To je utelešenje inovacij in strasti, ustvarjeno z edinim namenom, da uresniči vaše najbolj divje fantazije!


Srce Blowbota je zmogljiv motor, ki zagotavlja navdušujoče vibracije in ustvarja simfonijo občutkov, ob katerih vam bo zastal dih. Motor je zasnovan tako, da zagotavlja dosledno in robustno delovanje, kar zagotavlja, da vaša izkušnja ni le prijetna, temveč tudi zanesljiva.

Ponuja edinstveno izkušnjo z navdušujočimi vibracijami ter funkcijo potiskov in gretja. Z močnim motorjem in mehkim teksturiranim rokavom boste odkrili občutke, kakršnih še niste doživeli.

Je popolna mešanica tehnologije in čutnosti, zasnovana za izpolnjevanje edinstvenih želja moških.


 Vendar pri Blowbotu ne gre le za moč, temveč tudi za prefinjenost. Ima mehak teksturiran rokav, ki je zasnovan tako, da posnema najbolj intimne človeške dotike. Rokav je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki niso le mehki na otip, temveč tudi vzdržljivi, kar zagotavlja, da bo vaš Blowbot dolgoletni spremljevalec.


Ergonomska oblika je izdelana tako, da se udobno prilega vaši roki, kar vam omogoča, da brez težav uživate, medtem ko masturbator opravlja svoje delo.

Izbirate lahko med skupno 10 načini vibriranja in 10 načini potiska, ki jih lahko med uporabo preprosto upravljate.

S funkcijo segrevanja se rokav segreje do 45 stopinj za realističen občutek. Je skrbno umerjena za zagotavljanje popolne temperature, kar ustvarja občutek, ki je čim bolj podoben resničnemu.

Položite telefon v priloženo snemljivo držalo za telefon, se naslonite nazaj in uživajte v tem, kar vam ponuja Blowbot.


Čiščenje masturbatorja je zelo preprosto. Odstranite rokav iz ohišja tako, da nežno odstranite plastični pokrov na sprednji strani in potisnete navzgor oranžne vzvode. Rokav temeljito sperite z mlačno vodo in čistilom za igrače ter pustite, da se temeljito posuši, preden ga ponovno vstavite v ohišje. Med čiščenjem ne obračajte tulca navzven. 

     

  • Masturbator za moške
  • Ergonomske ročke
  • Držalo za telefon
  • Funkcija segrevanja, vibracij in potiskov   
  • Čas delovanja: 120 min
  • Čas polnjenja: 120 min
  • USB polnjenje

Cached: Mon, 20 May 2024 03:07:05 GMT