VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaMasturbatorjiMASTURBATOR Rimba Let's Play Orgastobator 02

MASTURBATOR Rimba Let's Play Orgastobator 02

ID: 21098031
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
Novo
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MASTURBATOR Rimba Let's Play Orgastobator 02

 

Predstavljamo Orgastobator 02, vrhunec užitka za vse moške, ki iščete ultimativno zadovoljstvo.

   

Orgastobator 02 prinaša svoj edinstven čar in vznemirljive funkcije. Ta skrbno oblikovan masturbator je zasnovan, da vaše intimne trenutke popelje na nove višine užitka in razvajanja. Z napredno tehnologijo in razkošnim dizajnom nudi vrsto prilagodljivih nastavitev in stimulativnih načinov, ki zagotavljajo, da zadovolji vsako vašo željo. Izdelan iz vrhunskih materialov, ki so varni za telo, in napajan z napredno tehnologijo polnjenja, ta diskretna naprava obljublja udobje in popolno zadovoljstvo. Ne glede na to, ali raziskujete svoje želje sami ali pa krepite povezavo s partnerjem, Orgastobator 02 je tukaj, da naredi vsak dotik nepozaben.

Inovacija za neprekosljivo zadovoljstvo

Z napredno tehnologijo in prilagodljivimi nastavitvami Orgastobator 02 ponuja prilagojeno izkušnjo, ki presega običajne meje zadovoljstva. Vsaka podrobnost je zasnovana z mislijo na vaše edinstvene potrebe, ki zagotavlja, da bo vsaka uporaba Orgastobatorja 02 postala izvrstno potovanje v svet čutnosti.

Eleganca in sofisticiranost

Z elegantno in sodobno obliko Orgastobator 02 ni le naprava za užitek, temveč tudi diskreten dodatek vaši intimni kolekciji. Izdelan iz visokokakovostnih, za telo varnih materialov, Orgastobator 02 zagotavlja udobje in okolju prijazno priročnost, ki je enostavna za vzdrževanje in polnjenje.

Diskretnost za vsako priložnost

Orgastobator 02, z možnostjo polnjenja in impresivno trajnostjo baterije, omogoča dolgotrajne užitke, kjer koli že ste. Njegova diskretna zasnova zagotavlja, da lahko svoje želje raziskujete v popolni zasebnosti, bodisi v samoti ali pri delitvi intimnih trenutkov s partnerjem.

Orgastobator 02 je več kot le masturbator; je vaš osebni ključ do nepozabnih čutnih dogodivščin, ki vam omogočajo, da odkrijete in razvijate svojo spolnost na popolnoma nov način. Povečajte svojo čutnost in odkrijte globine užitka z Orgastobatorjem 02 – ker si zaslužite izkušnjo, ki je tako edinstvena kot vi sami.

  • Vstavljiva dolžina: 86 mm
  • Čas polnjenja: 60 minut
  • Čas uporabe: do 150 minut
Cached: Sat, 04 May 2024 06:24:14 GMT