VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeDidaktične igračeMeowBaby® gimnastična trikotna lestev, trikotnik Pikler, otroški trikotnik, črna

MeowBaby® gimnastična trikotna lestev, trikotnik Pikler, otroški trikotnik, črna

ID: 20733755
104,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MeowBaby
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Majhni otroci radi plezajo in počepajo. Otroci potrebujejo takšne igre za pravilen razvoj svojih psihomotoričnih sposobnosti. Barvita lestev iz masivnega lesa je nov izdelek MeowBaby® v skladu s slavno vzgojno metodo Marije Montessori.

 

Majhni otroci radi plezajo in počepajo. Otroci potrebujejo takšne igre za pravilen razvoj svojih psihomotoričnih sposobnosti. Barvita lestev iz masivnega lesa je nov izdelek MeowBaby® v skladu s slavno vzgojno metodo Marije Montessori. Igrače v tem duhu so v veliki meri naravni izdelki, ki otroka spodbujajo k samostojnosti, telesni aktivnosti in ustvarjalni igri. Včasih vaš otrok potrebuje podlago za avto ali hišo za svojo najljubšo punčko ali drugo priljubljeno plišasto žival. Za to dizajnersko lestev je značilna zelo visoka kakovost izdelave. To bo zagotovo najljubša igrača vsakega aktivnega otroka. Celotna konstrukcija lestve je zelo stabilna, lahka in varna. Čez našo trikotno lestev vrzite majhno odejico in ustvarili boste skrivališče za najmlajše v obliki otroškega najljubšega tipija. S svojo prijetno estetiko bo ta igrača poudarila eleganco vsake otroške sobe. Lestev ima eleganten in univerzalen dizajn zahvaljujoč belim elementom. Lestev bo primerna tako za dekliško kot za fantkovo sobo. S to leseno gimnastično lestvijo si bo vaš otrok doma ustvaril lastno igrišče. Stabilna 9-stopenjska struktura, ki bo otroka vključila v preproste, a pomembne telesne vaje v začetnem obdobju motoričnega razvoja vašega otroka. Otroška lestev v spalnici je odlična vadba za starejše otroke, pa tudi zanimiva zabava za najmlajše. Odlično bo zapolnil otroško igro v spalnici ne glede na vreme. Izdelek ima 2-letno garancijo proizvajalca in ima CE certifikat.
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
3+
Cached: Mon, 06 May 2024 01:31:43 GMT