VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeIgrače za dojenčke in malčkeMeowBaby® Penové igrišče s 4 elementi in bazenom, béž barva, 100 kroglic: Zlata/béž/bela/priročna

MeowBaby® Penové igrišče s 4 elementi in bazenom, béž barva, 100 kroglic: Zlata/béž/bela/priročna

ID: 20739857
159,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MeowBaby
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Veliko zabave! Zdaj lahko ustvarite igralni prostor tudi v vašem domu! Naši rekreacijski bloki ne samo spodbujajo otroško domišljijo, ampak jih tudi učijo kreativnega razmišljanja.

 

Velikanska zabava! Sedaj lahko ustvarite igralno površino kar doma! Naši rekreativni bloki spodbujajo otroško domišljijo in učijo ustvarjalnega razmišljanja. Set petih modulov lahko uporabite za igro, vadbo, ustvarjanje ovirnih stez ali prostorskih struktur. Posamezne elemente je mogoče uporabiti kot stopnice ali sedeže. Antialergična poliuretanska pena, uporabljena pri izdelavi kompleta, ima nizko težo in visoko odpornost proti deformacijam, zaradi česar je izdelek varčen in hkrati izjemno praktičen za otroke. Posamezni bloki so lahki, zato jih je enostavno premikati na druge lokacije. Vsi elementi kompleta imajo snemljivo prevleko, kar olajša pranje v pralnem stroju in ohranja ovirno stezo čisto. Penasti igralni set je odlična oprema za vrtec, vrtec, otroška igrišča, še posebej pa zaradi izjemno prijetnega dotika - tudi za otroške sobe. Zaradi preprostega minimalističnega dizajna se izdelek popolnoma prilega vsakemu bivalnemu prostoru. Izdelek je namenjen otrokom od 1. do 3. leta starosti in ga je dovoljeno uporabljati le pod nadzorom odraslih.
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
1+
Svetlobni učinki
ne
Zvočni učinki
ne
Cached: Fri, 03 May 2024 07:06:48 GMT