VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametna svetila, stikala in vtičnicePametno stikaloMeross MSS710-UN Wi-Fi pametno stikalo (brez kompleta HomeKit)

Meross MSS710-UN Wi-Fi pametno stikalo (brez kompleta HomeKit)

ID: 20984990
40,42 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Meross MSS710-UN Pametno stikalo Wi-Fi (brez kompleta HomeKit) Upravljanje vašega pametnega doma še nikoli ni bilo tako enostavno. Merossovo stikalo Wi-Fi omogoča enostavno daljinsko upravljanje seznanjenih naprav - prek aplikacije ali glasovnih ukazov. Naprava je med drugim združljiva z Amazon Alexa in Google Assistant. Za njeno pravilno delovanje potrebujete le obstoječe omrežje Wi-Fi - ne potrebujete nobenih dodatnih vozlišč. Upravljajte svoje naprave na daljavo Pridobite možnost daljinskega upravljanja naprav, kot so svetilke, ventilatorji ali grelniki. Aplikacija Meross vam med drugim omogoča, da na daljavo priročno vklopite in izklopite opremo, povezano s stikalom, ter preverite njeno stanje. Izdelek je združljiv tudi s storitvami Samsung SmartThings, Amazon Alexa in Google Assistant. Upravljate ga lahko tudi z glasom, na primer s pametno pomočnico Siri. Ustvarjanje delovnih urnikov in časovnikov Prilagodite delovanje naprav svojemu urniku. Z aplikacijo lahko ustvarite urnike dela za naprave, ki so povezane s stikalom. Naredite, da se luči samodejno vklopijo ob 7. uri zjutraj, ko vstanete, in izklopijo ob 23. uri, ko greste spat. Na voljo je tudi možnost nastavitve časovnikov - uporabite jo, če želite, da se izbrana naprava po določenem času sama izklopi. Na voljo je tudi funkcija sončnega vzhoda in zahoda. Uporabniku prijazen Namestitev in konfiguracija stikala vam ne bo povzročala težav. Prav tako vam ni treba kupiti dodatnih vozlišč - zadostuje delujoče omrež…

 

Meross MSS710-UN Pametno stikalo Wi-Fi (brez kompleta HomeKit) Upravljanje vašega pametnega doma še nikoli ni bilo tako enostavno. Merossovo stikalo Wi-Fi omogoča enostavno daljinsko upravljanje seznanjenih naprav - prek aplikacije ali glasovnih ukazov. Naprava je med drugim združljiva z Amazon Alexa in Google Assistant. Za njeno pravilno delovanje potrebujete le obstoječe omrežje Wi-Fi - ne potrebujete nobenih dodatnih vozlišč. Upravljajte svoje naprave na daljavo Pridobite možnost daljinskega upravljanja naprav, kot so svetilke, ventilatorji ali grelniki. Aplikacija Meross vam med drugim omogoča, da na daljavo priročno vklopite in izklopite opremo, povezano s stikalom, ter preverite njeno stanje. Izdelek je združljiv tudi s storitvami Samsung SmartThings, Amazon Alexa in Google Assistant. Upravljate ga lahko tudi z glasom, na primer s pametno pomočnico Siri. Ustvarjanje delovnih urnikov in časovnikov Prilagodite delovanje naprav svojemu urniku. Z aplikacijo lahko ustvarite urnike dela za naprave, ki so povezane s stikalom. Naredite, da se luči samodejno vklopijo ob 7. uri zjutraj, ko vstanete, in izklopijo ob 23. uri, ko greste spat. Na voljo je tudi možnost nastavitve časovnikov - uporabite jo, če želite, da se izbrana naprava po določenem času sama izklopi. Na voljo je tudi funkcija sončnega vzhoda in zahoda. Uporabniku prijazen Namestitev in konfiguracija stikala vam ne bo povzročala težav. Prav tako vam ni treba kupiti dodatnih vozlišč - zadostuje delujoče omrežje Wi-Fi. Naprava je tudi varna za uporabo. Opremljena je s tokokrogom za zaščito pred preobremenitvijo, njeno ohišje pa je izdelano iz robustne, ognjevarne plastike. Vse to zagotavlja, da vam bo stikalo dolgo časa dobro služilo. Priloženo inteligentno stikalo uporabniški priročnik Proizvajalec Meross Model MSS710-UN Vhodni tok 90-250 V, 50/60 Hz Izhodni tok 10 A (največ) Standard brezžične komunikacije IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R Brezžična varnost Podpira standarde WEP 64/128 bitov, WPA-PSK / WPA2-PSK (ne podpira standarda WiFi Enterprise) Aplikacija Meross Sistemske zahteve iOS 9 ali novejši, Android 4.1 ali novejši Združljivost Amazon Alexa, Google Home, SmartThings Dimenzije 9,6 x 4,7 x 2,4 cm Temperatura delovanja 0 °C ~ 40 °C Temperatura shranjevanja -40 °C~70 °C Delovna vlažnost 10 % ~ 90 % (brez kondenzacije) Vlažnost okolice za shranjevanje 5 % ~ 90 % (brez kondenzacije)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 21:45:13 GMT