Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaKabliMini DisplayPort - DisplayPort kabel Mcdodo CA-8150, 2m (črn)

Mini DisplayPort - DisplayPort kabel Mcdodo CA-8150, 2m (črn)

ID: 20605384
9,54 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 37.66 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Mini DisplayPort - DisplayPort kabel Mcdodo CA-8150, 2m (črn)

 

Mcdodo CA-8150 mini DisplayPort - kabel DisplayPort, 2m (črn)

Prepustite se popolni potopitvi v svet iger in uživajte v kakovostni sliki 4K na velikem zaslonu z mini DP/DP kablom podjetja Mcdodo! Izdelek je široko združljiv s številnimi napravami in vam omogoča podvajanje in deljenje slik. Zagotavlja tudi stabilen prenos in popolno sinhronizacijo videa in zvoka. Ločljivost slike je do 3840 x 2160 k. Še več, zahvaljujoč HDR bodo barve nasičene, slika pa jasna in bogata s podrobnostmi.

Široka združljivost

Povežite naprave po vaši izbiri med seboj s kablom Mcdodo in uživajte v različnih načinih slike na velikem zaslonu. Na voljo vam bodo funkcije kopiranja, razširitve in spajanja, tako da lahko poljubno podvajate ali delite slike. Vmesnik DP je med drugim združljiv z računalniki, televizorji, monitorji in prenosniki. Mini DP pa se bo povezal z napravami Mackbook Air / Macbook Pro, iMac, Mac Pro / Mac Mini in Surface.

Idealno za igričarje

Mini DP/DP kabel proizvajalca Mcdodo bo gotovo prišel prav ljubiteljem iger. Popolna sinhronizacija videa in zvoka vam bo omogočila, da se med dinamičnim igranjem takoj odzovete na gibanje nasprotnika. Slika v ločljivosti 3840 x 2160 k vas bo navdušila z bogastvom podrobnosti. Še več, frekvenca sega do 165 Hz, kakovost pa do 4K. Počutite se kot pravi junak svoje najljubše igre!

Prefinjen dizajn

Pri oblikovanju mini DP/DP kabla podjetja Mcdodo ni bil poudarek le na funkcionalnosti, temveč tudi na trajnosti izdelka in varnosti uporabe. Kabel je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zato je odbojen na sledi uporabe in vam bo služil dolgo časa. Zagotavlja tudi večstopenjsko zaščito in učinkovito porazdeli toploto, tako da lahko uživate v stabilnem prenosu.

Proizvajalec Mcdodo
Model CA-8150
Konektorji mini DP/DP
Resolucija 3840 x 2160 60 Hz HD
Kompatibilnost Računalniki, televizorji, monitorji, prenosni računalniki in naprave Surface, opremljene s priključki mini DP ali DP
Material Aluminijeve zlitine + najlon
Dolžina 2 m
Cached: Wed, 08 May 2024 02:50:11 GMT