VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaHlajenjeMini ročni prenosni ventilator, USB ročni osebni ventilatorji z polnilno baterijo, ročni ventilator s podnožjem 2500 mAh baterija 4 načini za domačo pisarno, spalnico in potovanja na prostem

Mini ročni prenosni ventilator, USB ročni osebni ventilatorji z polnilno baterijo, ročni ventilator s podnožjem 2500 mAh baterija 4 načini za domačo pisarno, spalnico in potovanja na prostem

ID: 21125951
-39 % Novo
40,67 €
24,62 €
Prihranek  16,05 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

VENTILATOR NA BATERIJO ZA POLNLJENJE - Z 2500mAh litij-ionsko baterijo za ponovno polnjenje je majhen ventilator izjemno prenosljiv, saj ni potrebe po napeljavi kabla in se lahko uporablja tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Polni se s priloženim polnilnim kablom USB. Ob polnem polnjenju deluje 3-13 ur.
4 NASTAVLJIVE STOPNJE HITROSTI - Ta mini ventilator ima 4 stopnje hitrosti (nizka/srednja/visoka/način mirovanja), ki jih je mogoče nastaviti z večkratnim pritiskom gumba za vklop. Način spanja lahko prepreči glavobole, zamašen nos zaradi dolgotrajnega močnega vetra in zadovolji fiziološke potrebe ljudi. In 4 kos lopatic ventilatorja, močan veter, razdalja vetra do 3 m. Brezkrtačni motor zagotavlja vzdržljivost ventilatorja.
ODSTRANLJIV PODSTAVEK - Z odstranljivim podstavkom ga lahko uporabljate v svoji pisarni ali pa ga prenašate naokoli, da rešite vroče stvari na poti. Zadovoljite svoje potrebe po hladnem ves dan. Medtem lahko bazo ventilatorjev uporabite tudi kot držalo za mobilni telefon za gledanje videa.
VEČ NAČINOV POLNJENJA - S široko paleto vmesnikov USB lahko uporabite polnilni kabel USB za povezavo z računalniki, napajalno banko, prenosnimi računalniki in drugimi napravami, da uživate v hladnem vetru, ne glede na to, kam greste.
PRENOSNI LAHKI DIZAJN - Ta prenosni ventilator tehta le 165 g. Ko greste ven, ga lahko pospravite v torbo in vzamete kamorkoli, še posebej primeren za poletna potovanja ali športe na prostem.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Vrsta ventilatorja
ročni
Cached: Mon, 29 Apr 2024 21:31:46 GMT