VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Mini tripod teleskopsko držalo

ID: 20523627
16,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GoSport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosni tripod Telesin, zasnovan za športne kamere, bo dodatno razširil vaše zmožnosti snemanja. Zaradi nastavljive višine do 255 mm in nosilnosti do 2 kg je izjemno vsestranski. Tripod odlikuje tudi izjemna stabilnost in vzdržljivost.

 

Prilagodite višino svojim potrebam

Sami se odločite, kako visok bo vaš stativ. Njegovo višino lahko nastavite v razponu od 134 do 255 mm. Postavite ga tako, kot želite, in si zagotovite edinstveno perspektivo!

Idealen za športne kamere

Stativ je zasnovan posebej za športne kamere. Zaradi nosilnosti do 2 kg lahko nanj brez skrbi namestite svojo napravo. Stativ zagotavlja stabilnost in varno oporo.

Stabilna in trdna konstrukcija

Noge stativa se raztegnejo pod kotom 45° - optimalna vrednost, ki zagotavlja neprimerljivo stabilnost. Poleg tega je stativ izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot je aluminijeva zlitina, zaradi česar je trpežen, odporen proti poškodbam in obrabi - zato ga lahko dolgo časa nemoteno uporabljate.

Vedno pri roki

Ta praktični pripomoček lahko nosite tudi v žepu. Tehta le 61 g, ko je zložen, pa njegova višina ne presega 13,4 cm. Zaradi tako neverjetno kompaktnega stativa ga imate lahko vedno pri sebi - v torbici ali nahrbtniku ne bo zavzel preveč prostora. Nikoli več ne boste zamudili priložnosti za zanimiv posnetek!

Široka uporaba

Stativ Telesin lahko uporabljate na številne načine. Uporabite ga lahko za snemanje profesionalnih vlogov, kuharskih ali ličarskih tutorialov in celo tutorialov "naredi sam". Uporabite ga lahko tudi med družinskimi praznovanji - primeren bo za snemanje stabilnih skupinskih fotografij. Stativ bo uporaben tudi kot stojalo za kamero.

Specifikacije
Blagovna znamka Telesin
Model GP-MNP-092-X
Dimenzije 155 x 46 x 44 mm
Material PC + TPU + PA najlon
Barva črna
Največja teža 2 kg
Združljivost športne kamere
Najmanjša višina 13.4 cm
Največja višina 25.5 cm
Tehnične podrobnosti
Namembnost stativa
za akcijsko kamero
Cached: Sat, 27 Apr 2024 19:22:59 GMT