Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaVzdrževanje zrakaVlažilniki in osvežilnikiMini vlažilec, namizni majhen avtomobilski prenosni čistilec zraka

Mini vlažilec, namizni majhen avtomobilski prenosni čistilec zraka

ID: 21132595
-39 % Novo
42,77 €
25,89 €
Prihranek  16,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Osebni vlažilec zraka zmanjša raven hrupa na 30 dB za tiho vlaženje. Tako ne bo motil vašega časa za spanje, dela ali učenja. Še posebej za dojenčke, otroke in odrasle jim lahko pomaga zaspati, vam pa lahko pomaga v boju proti suhi koži.
Varni in samodejni izklop V notranjosti je vgrajen senzor nivoja vode, ki samodejno izklopi napajanje, ko je nivo vode nižji od varnega nivoja vode. Poleg tega ima močno tesnjenje, tako da vas ni več strah, da bi po nesreči iztekla tekočina.
Enostavno polnjenje in nadzor Lahek in prenosen namizni vlažilec zraka, ki ga je mogoče preprosto napolniti z eno roko. En gumb za nastavitev meglenk in nočnih luči, kar olajša življenje. Prenosni avtomobilski vlažilec zraka Kompaktna oblika omogoča enostavno prenašanje.
Opomba: 1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Prepričajte se, da vas ne moti, preden oddate ponudbo

2. Barva se lahko razlikuje glede na monitor. Upoštevajte, da
Opomba: Pozdravljeni, pri nakupu izdelka bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši podatki o prevzemu (npr. ime, ulica, hišna številka, zvonec/e-poštni naslov brez imena) napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno. )
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Thu, 02 May 2024 21:41:48 GMT