VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Moški brivnik Liberex CP008083

ID: 20773713
18,72 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Moški brivnik Liberex CP008083

 

Brezžični električni brivnik Liberex

50-odstotno povečanje učinkovitosti britja? Neprimerljiva natančnost in udobje? Zdaj je to mogoče! Brezžični brivnik Liberex je opremljen z vrhunskimi jeklenimi rezili in odstranljivim prirezovalnikom, zahvaljujoč zmogljivi 1200mAh bateriji pa zagotavlja do 150 minut delovanja. Uporabljate ga lahko za suho in mokro britje, ocena IPX7 pa zagotavlja vodoodpornost. Različne pametne funkcije olajšajo uporabo.

Vaša nova pot do popolne brade

Zdaj lahko enostavno poskrbite za svojo brado. Brivnik znamke Liberex vam omogoča natančno britje različnih predelov obraza, med drugim tudi brade in lic. Ima tudi vgrajen prirezovalnik, ki je zasnovan tako, da ga je po potrebi enostavno odstraniti in umakniti. Uporabite ga za preprosto oblikovanje brkov ali zalizcev!

Možnost suhega in mokrega britja

Liberex vam daje svobodo in prilagodljivost, ki si jo želite. Izdelek omogoča tako suho kot mokro britje. Tako lahko kadarkoli udobno izravnate svojo brado ali pa uporabite pravo peno ali gel in uživate v popolnoma gladki koži. Izbira je vaša - ni se vam treba več omejevati!

Uživajte v popolnoma gladki koži

Zakaj je brivnik Liberex tako natančen, a udoben? Fleksibilne 3D glave se popolnoma prilagodijo oblinam obraza in gladko drsijo po koži brez pritiska. Izdelek odlično obvlada vse, tudi najkrajše dlačice. Še več, izjemno tanka, hipoalergena rezilna mreža z dvojnim obročem in vrhunska jeklena rezila vam pomagajo pri hitrejšem in natančnejšem britju.

Lahko ga enostavno očistite

Brivna glava je mesto, kjer se pogosto razmnožujejo bakterije. Da bi se izognili s tem povezanim tveganjem, ohranili kožo v popolnem stanju in podaljšali življenjsko dobo naprave, jo morate redno čistiti. Liberex vam olajša! Ocena IPX7 pomeni, da je brivnik vodotesen – brez skrbi ga lahko operete pod tekočo vodo.

Brezžična zasnova - sanjska svoboda

Osvobodite se žic in uživajte v udobju. Brezžična oblika brivnika pomeni, da nič več ne omejuje vaše svobode gibanja. 1200mAh baterija vam omogoča do 150 minut neprekinjene uporabe. Če ga želite napolniti, ga preprosto priključite na stenski ali avtomobilski polnilnik, powerbank ali celo prenosni računalnik s kablom USB - ponovno bo pripravljen za uporabo v približno 2 urah!

Inteligentne rešitve

Izkoristite prednosti sodobnih rešitev. Izdelek ponuja inteligenten sistem britja in več uporabnih funkcij. Brivnik vas bo vsake toliko opomnil, da ga morate očistiti. Nič več skrbi, da bi ga pozabili očistiti! Posebna ključavnica vam bo preprečila nenamerni zagon naprave med transportom. Brivnik prikazuje tudi trenutni odstotek stanja baterije.

Znamka Liberex
Rezilo Trojni
Z napravo za obrezovanje ja
Material ABS
Delovni čas Do 150 minut
Kapaciteta baterije 1200 mAh
Czas ładowania Približno 2h
Vodotesen nivo IPX7
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 17:12:05 GMT