VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Nahrbtnik FjallRaven Re-Kanken

ID: 20852086
84,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BS CENTER d.o.o.
Na voljo še 2 ponudbi od 95.77 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nahrbtnik FjallRaven Re-Kanken

 

Opis izdelka: Nahrbtnik FjallRaven Re-Kanken


Posebna izdaja Kånkena, izdelana v celoti iz poliestra, recikliranega iz enajstih plastičnih steklenic. Barvan s tehnologijo SpinDye, ki korenito zmanjša količino uporabljene vode, energije in kemikalij. Vsakodnevni spremljevalec z enako genialno zasnovo kot izvirnik, vendar zdaj na novo zasnovan z vidika recikliranja / recikliranja, ki varčuje z naravnimi viri. Pripravljeni za nošenje, potovanje z njimi in ljubljeni - v daljni in daljni prihodnosti pa znova reciklirani.

Prostorni glavni predel ima veliko odprtino z zadrgo, kar omogoča enostavno pakiranje in razpakiranje. Ima dva ravna stranska žepa in žep z zadrgo na sprednji strani, kot nalašč za majhne predmete, ki jih želite imeti pri roki. Vključena sedežna blazina iz PE pene je shranjena v notranjem zadnjem žepu, kjer preprečuje, da bi se vsebina nahrbtnika naslonila na vaš hrbet - in vedno vam je na dosegu roke, ko se morate odmoriti in sesti, kjer koli se nahajate.

Nosilni sistem je preprost, vendar praktičen in je sestavljen iz ročajev na vrhu in vitkih, nastavljivih naramnic. Logotip spredaj je odseven. Znotraj glavnega prostora ima tudi naslovno etiketo.


Lastnosti:

  • Teža: 395g.
  • Prostornina: 16 l.
  • Širina: 27 cm.
  • Višina: 38 cm.
  • Globina: 13 cm.
  • Material: 100% poliester.


Tehnične podrobnosti
Namen uporabe nahrbtnika
prosti čas
Cached: Mon, 20 May 2024 06:17:52 GMT