VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Nahrbtnik za vrtec KINDER Jurassic 27716

ID: 20547216
15,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nahrbtnik za vrtec Target Kinder ima prostornino 10 l in velikost, katera omogoča, da v nahrbtnik spravite tudi mapo velikosti A4 | Motiv Jurassic 27716

 

Target KINDER Jurassic 27716 - nahrbtnik za vrtec

Nahrbtnik za vrtec priznane blagovne znamke Target Kinder s prostornino 10 l in velikostjo, ki omogoča, da v nahrbtnik spravite tudi A4 mapo.

Nahrbtnik Kinder je zelo lahek in tehta manj kot 300g. Oma dva predala, glavnega, velikega ter spredaj še enega majhnega za npr. šolske copate, robčke ali podobno.

Zakaj pa imajo otroci radi svoj nahrbtnik? Ker je to njihov pripomoček, s katerim lahko sami prenašajo svoje stvari kot so igrače, plenice, oblačila, hrana, pijača itd.

Nahrbtnik za otroke je lahko tudi del njihove igre, saj se lahko poistovetijo z junakom na nahrbtniku ali pa si predstavljajo, da vozijo avto, ki je narisan na njem.

Poleg tega lahko nahrbtnik za vrtec predstavlja pomemben del socialnega življenja v vrtcu in tudi na poti odraščanja, saj otroci z njim izražajo svojo neodvisnost.

Skratka, nahrbtnik je za otroke pomemben pripomoček, kateri otroku pomaga, da se počuti bolj samostojnega, organiziranega in pripravljenega, ko odhaja v vrtec.

Če pa se odločite za nahrbtnik za vrtec blagovne znamke Target pa glede na renome ne morete zgrešiti.

Tehnične podrobnosti
Barva
zelena
Vrsta torbe/nahrbtnika
šolska torba
Cached: Mon, 06 May 2024 08:24:56 GMT