VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiNational Geographic E 2 nahrbtnik za fotoaparat za DSLR/CSC

National Geographic E 2 nahrbtnik za fotoaparat za DSLR/CSC

ID: 20907628
-18 %
71,16 €
57,90 €
Prihranek  13,26 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Na voljo še 1 ponudba od 178.30 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izjemno lahek in popoln za vsako priložnost. Dostop do zadnje plošče za dodatno varnost z notranjimi pregradami iz pene. Namenski zgornji predal, rezerviran za osebne stvari. Ovitek za prenosni računalnik za večjo uporabo in prilagodljivost.

 

Nahrbtnik za kamero National Geographic je idealna rešitev za nošenje tako zaradi udobja kot praktičnega dizajna. Izjemno lahek in popoln za vsako priložnost, od raziskovanja in potovanja do vsakdanjega življenja ali fotografskih sprehodov. Vsebuje nastavljive penaste pregrade, ki jih lahko prilagodite velikosti svojih pripomočkov, da zagotovite, da so vedno varni in zaščiteni. Do tega dela nahrbtnika je zaradi dodatne varnosti mogoče dostopati le prek zadnje plošče. Dostop od zadaj pomeni tudi, da lahko nahrbtnik odložite in jasno vidite vso svojo opremo na enem mestu. Integriran ovitek za prenosni računalnik pa vam daje še večjo prilagodljivost. Z namenskim zgornjim predalom, rezerviranim za vaše osebne stvari, vam nahrbtnik za fotoaparat National Geographic omogoča, da s seboj nosite več kot le svojo fotografsko opremo. Nastavljivi trakovi in ??ročaj na vrhu torbe pomenijo, da lahko zgrabite in greste na svojo naslednjo avanturo! Popoln za DSLR in brezzrcalne fotoaparate s 3-4 dodatnimi lečami. Ali pa namesto tega shranite dron, krmilnik, polnilec in dodatke. Uporabite lahko tudi vzmetene žepe na vsaki strani nahrbtnika za nošenje steklenice za vodo ali majhnega stativa.
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Material
poliester
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
torbica za SLR
Globina [cm]
16
Širina [cm]
42.5
Višina [cm]
30.5
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:55:53 GMT