Išči
Big BangIzdelkiDomKopalnicaDodatki za kopalnicoNedrseča, zelo dolga kopalniška preproga s priseski, 100x40 cm/40x16 palcev preproge za kad, proti plesni, pralna v pralnem stroju, brez lateksa (modra)

Nedrseča, zelo dolga kopalniška preproga s priseski, 100x40 cm/40x16 palcev preproge za kad, proti plesni, pralna v pralnem stroju, brez lateksa (modra)

ID: 21133150
-39 % Novo
62,68 €
37,94 €
Prihranek  24,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

TRAJNA KAKOVOST - Naše zelo dolge kopalniške preproge so trpežen in sodoben dodatek vsaki kopalnici. Nedrseč industrijski izdelek s priseski, ki postavlja varnost na prvo mesto.

ENOSTAVNO ODSTRANJEVANJE - Najboljše komplete kopalniških preprog je enostavno odstraniti in očistiti, da bo vaše tuširanje še prijetnejše. Nedrseča in antibakterijska površina zagotavlja dolgoletno uporabo s silikonsko gumijasto zaščito, ki jo je mogoče prati v stroju.

OBLIKA IN DIZAJN - (40 cm x 100 cm) Naš komplet daljših in ozkih kopalniških preprog ustreza vsem vrstam ukrivljenih ali okroglih kadi. Naš moderen, razkošen, kvadraten dizajn, ki je na voljo na spletu v beli barvi, prinaša sodoben videz vsaki tuš kabini.

PRIMERNOST - To kopalno preprogo smo oblikovali z mislijo na otroke in starejše. Zabava ob kopanju kot še nikoli! Podloga je zelo uporabna tudi za hišne ljubljenčke. Ta vsestranska gumijasta kopalniška preproga pokriva široko paleto uporab, idealna za hotele in gostoljubje do sodobnih kopalnic.


Cached: Thu, 02 May 2024 02:27:37 GMT