VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila, čevlji in dodatkiJopice in puloverjiNike Indy V-Neck Women's Bra, Burgundy Crush/Cedar/White - S

Nike Indy V-Neck Women's Bra, Burgundy Crush/Cedar/White - S

ID: 20764380
48,57 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Športni nedrček Nike Dri-FIT Indy nudi enostavno podporo s trakovi, ki se prilagajajo spredaj. Mehka tkanina je zasnovana za zračnost na sprednji in zadnji strani, če se začnete potiti. Z lahkoto odstranljivimi blazinicami in spojenimi ravnimi šivi je izj

 

TKO ENOSTAVNO DO POPOLNEGA PRILEGANJA.

Športni nedrček Nike Dri-FIT Indy nudi enostavno podporo s trakovi, ki se prilagajajo spredaj. Mehka tkanina je zasnovana za zračnost na sprednji in zadnji strani, če se začnete potiti. Z lahkoto odstranljivimi blazinicami in spojenimi ravnimi šivi je izjemno udoben. Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50% recikliranih poliestrskih vlaken.

Lahka nastavitev

Mini Nike logotipi na sprednji strani trakov vam omogočajo hitre prilagoditve brez potrebe po prekomernem upogibanju za pravilno prileganje.

Zračna zasnova

Mrežasti stranski paneli oblikovani kot dizajni Swoosh dvignejo zračni slog na naslednjo raven. V-izrez in mreža v sredini spredaj tudi pomagata ohranjati pretok zraka.

Odvajanje znoja

Tehnologija Nike Dri-FIT premika znoj stran od vaše kože za hitrejšo izhlapevanje, kar vam pomaga ostati suhi in udobni.

Prilagodljiv videz in občutek

Odstranljive blazinice vam omogočajo enostavne prilagoditve. Žepi za blazinice imajo mrežo na obeh straneh, ki ohranja blazinice na mestu.

Udobnost brezhibnosti

Ravni šivi so spojeni, da ustvarijo gladko občutje, ki je dovolj udobno za nošenje ves dan.

  • Tesan oprijem za objemajoč občutek
  • Športni hrbtni del
  • Material: 72% poliester/28% elastan
  • Barva: Burgundy Crush/Cedar/White
  • CZ4456-653
Tehnične podrobnosti
Barva
neopredeljena
Velikost
S
Cached: Mon, 29 Apr 2024 14:15:35 GMT