Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostDodatki za električno mobilnostNosilec za telefon na kolesu Krmilo za kolo Držalo za telefon za 4,8-6,8-palčni mobilni telefon

Nosilec za telefon na kolesu Krmilo za kolo Držalo za telefon za 4,8-6,8-palčni mobilni telefon

ID: 21066723
17,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GUNAI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Združljiv z 4,8-6,8-palčnimi univerzalnimi modeli

 

  • Varno in stabilno držalo za kolo Stabilna kovinska noga držala in čvrsta struktura ključavnice na hrbtni strani, tako da držalo za kolo lahko tesno drži vaš telefon. In skupaj s čvrstim nosilcem za kolo lahko zagotovijo varnost vašega mobilnega telefona, pritrjenega na krmilo kolesa, tudi na neravnih cestah.
  • Upravljanje z eno roko Lahko se hitro zaklene/odklene v 1 sekundi. Preprosto povlecite nosilec za kolo, da namestite telefon in izklopite varno ključavnico. Zelo priročno in varno je začeti potovanje in uživati ​​v jahalnem življenju.
  • Zelo enostavna namestitev. To inovativno kolesarsko držalo za telefon je enostavno namestiti na krmilo. Nosilec za namestitev kolesarskega telefona namestite na krmilo in trdno privijte matico. Mehke nedrseče podloge v nosilcu za kolo poskrbijo, da je vaš telefon varen med vožnjo.
  • 360° nastavitev po vaših željah. Zahvaljujoč 360-stopinjski vrtljivi glavi lahko vaš telefon usmerite v pokončno, ležeče ali kateri koli vmesni kot. Zagotovi vam lahko popoln pogled na vožnjo med potovanjem.

Kompatibilnost:

kolo-

Cestno kolo, makadamsko kolo, gorsko kolo, mestno/hibridno kolo, kolo z menjalnikom

motorno kolo-

Motokros, Cross Country, Trail, Dual Sport, Hyper Naked, Sports Heritage, Transcontinental Touring, Adventure Touring, Sport Touring, Scooter

Spremeni:

Otroški vozički, tekalne steze, nakupovalni vozički itd.

Pomanjšana velikost cca 6*12,6cm

Razširjena velikost približno 8,8*18 cm

Združljiv z 4,8-6,8-palčnimi univerzalnimi modeli

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka (ele. mob.)
držalo za telefon
Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:57:08 GMT