Išči

NOVA Y90 6GB/128GB/90HZ MODRA HUAWEI

ID: 701055
398,86 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

NOVA Y90 6GB/128GB/90HZ MODRA HUAWEI

Bodite navdihnjeni, bodi nova

6,7-palčni zaslon HUAWEI brez robov FullView 1 | 40 WHUAWEI SuperCharge 2 + 5000 mAh baterija 3 | 50 MP AI trojna kamera 4

 

 

Zvezda vaše oddaje

Ikonični dizajn Space Ring telefona HUAWEI nova Y90 postavi vaš celoten digitalni svet v orbito, ples svetlobe, sence in teksture, ki vas popelje na najbolj oddaljene dosegevesolje! 

6,7-palčni zaslon HUAWEI Edgeless FullView 1 HUAWEI nova Y90 je obrobljen z1,05 mm ultra ozekokvir 7 , ki ustvari 94 %zaslon do telesarazmerje 8 . To je svetleč zaslon za zaščito oči z brezhibnimi kontrolami zatemnitve in realnočasovnimi prilagoditvami svetlosti zaslona, ​​da bodo vaše oči spočite in osvežene. Udobje za oči ine-knjigenačini zmanjšajo škodljivo modro svetlobo, tako da lahko z njimi berete in brskatenovo najdena lahkotnost.

Odziv na vsako kaprico

Velik zaslon ima a270 Hzhitrost vzorčenja na dotik in90 Hzhitrost osveževanja 9 , da bosta brskanje po spletu in igranje v pravo veselje. Z nežnim tapkanjem boste plavaliv možnosti!

12Ure

brskanje po kratkih videoposnetkih 11

100 %

daljša življenjska doba baterije 12

22Plasti

zaščitni sistem polnjenja od konca do konca 

Ujame življenje v vsej njegovi veličini

Selfije postavi spredaj in na sredino

Sprednja kamera z 8 MP deluje z algoritmi Huawei AI za popoln prikaz vaše naravne lepote. V načinu Portrait Bokeh motiv izstopa in obrazne poteze zasijejo, z naravnimi konturami in brezhibnimiprehodi v ozadju.

Več prostora za vse vaše stvari

Z velikim prostorom za shranjevanje 5 128 GB ste lahko prepričani, da je več kot dovolj prostora za vaše najljubše igre, aplikacije, prenose,in slike!

Ostanite povezani z ljubljenimi

Kar najbolje izkoristite videoklice z MeeTime. Klepetajte s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, pametnimi urami in vizijami HUAWEI, do 12 strank hkrati, za HD glas in videoklice. 14Ostanite povezani s svojimi najdražjimi kjer koliPojdi.

Hitreje pridobite želene datoteke

Z novim porazdeljenim datotečnim sistemom lahko takoj dostopate do dokumentov ali fotografij telefona s prenosnika. 15 Odprite, oglejte si in uživajte brezkabel.

 

 

Tipična vrednost baterije je5000 mAh,in njegova nazivna zmogljivost je 4900 mAh.Baterijani odstranljiv.

40 W je največja moč polnjenja, ki jo je mogoče doseči le, če je namenjena40 WPolnilnik in kabel HUAWEI SuperChargeso uporabljeni.

Zaslon ima obliko zaobljenega vogala. Če se meri kot standardni pravokotnik, je dolžina diagonale zaslona 6,7 ​​palca (dejansko območje gledanja je nekoliko manjše). Podatki prihajajo iz laboratorijev HUAWEI. Zaslon FullView je pogosto uporabljen izraz v industriji in se nanaša na zaslone mobilnih telefonov z ozkimi okvirji in visokimrazmerje med zaslonom in telesom.

Največja moč zadnje glavne kamere je50 MP,in ga je mogoče doseči samo v načinu visoke ločljivosti. Dejanski izhodni učinkiprevlada.

Ker programska oprema in sistem mobilnega telefona zasedata določeno količino pomnilnika, je razpoložljivi pomnilnik manjši odnavedena vrednost.

Barve, ki so na voljo za prodajo, se lahko razlikujejopo regijah.

1,05 mmultra ozekokvir se nanaša na širino levega in desnega črnega roba. Podatki prihajajo iz laboratorijev HUAWEI. Prosimo, glejte nadejanski izdelek.

Podatki prihajajo iz laboratorijev HUAWEI. Meritev temelji na velikosti vidne površine zaslona v sorazmerju s celotno velikostjo zaslona. Prosimo, glejtedejanski izdelek.

Zaslon podpira največjo hitrost osveževanja90 Hz.Dejanska hitrost osveževanja zaslona se lahko razlikuje glede na vmesnik aplikacije ozzaslon igre.

Podatki o polnjenju prihajajo iz laboratorijev HUAWEI. Dejanska zmogljivost polnjenja se lahko razlikuje glede na navade uporabe in pogoji.

Podatki o polnjenju prihajajo izHUAWEI laboratoriji.

Življenjska doba baterije je podaljšana do 100%. Podatki so primerjava zdolgoročno, polno napolnjenoscenariji. Podatki prihajajo izHUAWEI laboratoriji.

Skupno je 22 varoval za polnjenje, vključno z zaznavanjem polnilne opreme, prenapetostno zaščito in pretokovno zaščito. Podatki prihajajo izHUAWEI laboratoriji.

Funkcija12-zabavaSkupinski klic (največ) bo na voljo, ko bo Meetime nadgrajen v AppGallery. Ločljivost video klica je odvisna od omrežnih pogojev. Za več informacij o tem, na katerem trgu in kateri modeli naprav podpirajo funkcijo MeeTime, se obrnite na Huaweistoritev za stranke.

Ta funkcija je uporabna samo za določene mobilne telefone Huawei in določene prenosnike HUAWEI MateBook (z nameščenim Computer Managerjem 11.1 ali novejšim). Naprava se mora prijaviti v isti račun Huawei, biti na istemWifiomrežja, vklopite Bluetooth in vklopite "Več napravbrskanje po datotekah". Za več informacij o tem, kateri modeli naprav in različica programske opreme podpirajo to funkcijo, se obrnite na Huaweistoritev za stranke.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
17 cm (6,7")
Ločljivost zaslona
1080x2388
Kapaciteta shrambe (GB)
128
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
6
Barva
modra
Ločljivost glavne kamere [MP]
50
Ločljivost sprednje kamere [MP]
8
Kapaciteta baterije - gsm
5000 mAh
Kapaciteta baterije [mAh]
5000
Čitalec prstnih odtisov
da
Wi-Fi standard
802.11ac
Bluetooth standard
5.0
NFC
da
Brezžično polnjenje
ne
Tehnologija zaslona - gsm
IPS
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Garancija v letih
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
6
Kapaciteta shrambe [GB]
128
Odklenjen za vse operaterje
da
Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:42:16 GMT