Išči

Nylon Filament Črni 1Kg

ID: 20686583
43,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: AZUREFILM d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Barva filamenta: Črna
Diameter filamenta: 1.75 mm
Teža filamenta: 1000g
Blagovna znamka: AzureFilm

Izdelano v EU, visoka kakovost Nylon rezin, lepi jasni printi, žive barve, ne maši šobe, se ne viha.
Združljiv z večino FDM 3D tiskalnikov.

 

NYLON - Technical4000 ™ 1.75 mm/ 2,85mm/ 1 kg je industrijska najlonska nitka PA-12, ki s tiskanjem združuje odlične mehanske, kemične in fleksibilne lastnosti.
Pred uporabo priporočamo da material posušite v navadni pečici za 4 ure na temperaturi 40°C.
Za dobre rezultate morate tiskati pri temperaturi 220-250°C, tiskalno mizo pa morate segreti na 90-110°C. Upoštevajte, da se lahko razpon temperature tiskanja nekoliko razlikuje, odvisno od uporabe drugih tiskalnikov.

Najlon je eden izmed najbolj priljubljenih sintetičnih polimerov, ki se uporablja v številnih industrijskih aplikacijah. Ta vrsta filamenta 3D tiskalnika se uporablja za izdelavo funkcionalnih prototipov, različnih vrst orodij, mehanskih delov in drugih delov, ki zahtevajo vzdržljivost in odpornost proti obrabi.

Med tehničnimi filamenti lahko rečemo, da je najlon eden najmočnejših, najtrpežnejših in najbolj vsestranskih materialov za 3D-tiskanje, zahvaljujoč medslojni oprijemljivosti in nizkemu trenju. Je tog filament, vendar se pod pritiskom nekoliko upogne. Ta funkcija pomaga preprečiti, da bi se natisnjeni model razbil. Omeniti moramo tudi, da je odporen proti koroziji zaradi alkalij in drugih organskih kemikalij, zaradi česar je vsestranski filament za 3D-tiskanje, ki lahko reši številne mehanske zahteve za inženirje in proizvajalce.

Vsi najlonski filamenti so izredno občutljivi na vlago, zato je zelo pomembno, da med skladiščenjem upoštevamo ukrepe sušenja. Filament hranite na suhem in hladnem mestu, da zagotovite boljšo kakovost natisov in ohranite filament v odličnem stanju. Pred 3D tiskanjem je potrebno uporabiti tudi sušilnik filamentov, kot je Creality dry box.

Najlonski filamenti Azurefilm temeljijo na polimeru PA6 in so na voljo v 2 različnih barvah. Zaenkrat ponujamo najlonske 3D filamente s premerom samo 1,75 mm.

 

✔️ visoka trdnost,

✔️visoka fleksibilnost

✔️visoka vzdržljivost

običajno drago

dovzetno za vlago

zahteva visokotemperaturno šobo

višjo temperaturo tiskalne postelje.

 

Moč: visoka | Prilagodljivost: Visoka | Obstojnost: visoka

 Težavnost uporabe: Srednja

 Krčenje/upogibanje: Precejšnje

•Topno: Ne | Varnost hrane: Ni varna za hrano

Cached: Mon, 29 Apr 2024 23:04:02 GMT