Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNamizni računalnikiObnovljen namizni računalnik DELL Precision T7910, 8-Core E5-2667 v4 3.2GHz, 128GB SSD, 1300W

Obnovljen namizni računalnik DELL Precision T7910, 8-Core E5-2667 v4 3.2GHz, 128GB SSD, 1300W

ID: 21054055
986,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljena delovna postaja Dell Precision T7910, 8-Core E5-2667 v4 3.2GHz, 128GB SSD, 1300W

 

Dva procesorja Intel Xeon:
Z novo generacijo zmogljivosti z dvema vtičnicama s serijo procesorjev Intel Xeon E5-2600 v3 z do 18 jedri na procesor hitreje preživite najzahtevnejše in zahtevnejše aplikacije. Dell Precision Tower 7910 deluje do 4,5-krat hitreje kot prejšnje generacije pri računalniško intenzivnih delovnih obremenitvah, kot so upodabljanje, simulacija in analiza.

Zmogljiva grafika in pomnilnik:
Najnovejša grafika NVIDIA Quadro in AMD FirePro zagotavlja moč, ki jo potrebujete za izvajanje najzahtevnejših programskih aplikacij z do 675 W namenske grafične moči. Nova grafika Quadro in FirePro nudita večji namenski grafični pomnilnik za vaše velike nabore podatkov. Sistemski pomnilnik je razširljiv do 1TB SSD z uporabo najnovejše pomnilniške tehnologije DDR4 RDIMM.

Visokozmogljivi krmilniki:
Dell Precision Tower 7910 je opremljen z vgrajenim krmilnikom RAID 12 Gb/s, ki podvoji V/I hitrost delovne postaje prejšnje generacije.

Certificirano za brezhibno zanesljivost

Certifikat ISV (Independent Software Vendor) pomeni, da so delovne postaje Dell Precision, ki jih kupite, preizkušene, da zagotovijo nemoteno delovanje visoko zmogljivih aplikacij, na katere se zanašate vsak dan. Certificiranje ISV je rezultat natančnega inženiringa in strogega testiranja za optimizacijo delovanja in zanesljivosti za izvajanje vodilnih industrijskih aplikacij za inženiring, proizvodnjo, medije, zabavo, zdravstvo, znanosti o življenju, nafto, plin, ekonomijo in finančne storitve. Aplikacije s certifikatom Dell ISV pokrivajo najbolj priljubljene aplikacije neodvisne programske opreme, vključno z:

- Dassault Systèmes, vključno s CATIA in SolidWorks
- Autodesk Product Design Suite, vključno z Inventor in AutoCAD, 3D CAD in Revit.
- Adobe Creative Cloud, vključno s programoma Premiere Pro CC in After Effects CC
- PTC vključno s PTC Creo in Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
- Siemens, vključno s Solid Edge, Tecnomatix in NX
- Barco
- Ansys

Izboljšajte produktivnost z Dell Precision Optimizer 2.0

Različne aplikacije imajo različne sistemske zahteve. Naj novi Dell Precision Optimizer 2.0 odpravi ugibanja pri prilagajanju nastavitev s samodejnim prilagajanjem Intel Hyper-Threading, števila jeder CPU, grafike in nastavitev napajanja. Brezplačno z vašim Dell Precision4 Dell Precision Optimizer 2.0 samodejno nastavi vašo delovno postajo za izvajanje določenih programov pri najhitrejših možnih hitrostih, kar poveča produktivnost. Naši inženirji so ustvarili profile posebej za aplikacije, ki jih uporabljate, in zmanjšali potrebo po prilagajanju nastavitev glede na vsako aplikacijo.

Dell Precision Optimizer 2.0 deluje z nekaterimi najbolj priljubljenimi aplikacijami s certifikatom neodvisnega prodajalca programske opreme (ISV). Ustvari lahko poročila o zmogljivosti v realnem času za uporabo procesorja, pomnilnika, pomnilnika in grafike ter pošlje sistemsko poročilo IT-ju v analizo. Povežite se z Dell.com prek Optimizerja za enostavno prepoznavanje nadgradenj komponent.

Novo z Dell Precision Optimizer 2.0:
- Dodatni profili zmogljivosti (vključno z AutoDesk Inventor in 3DS Max)
- Izboljšane funkcije sistema (nadzor uporabe komponent, poročanje in posodobitve)
- Dodatna jezikovna podpora (zdaj podpira angleščino, francoščino, nemščino, japonščino in poenostavljeno kitajščino)
- Izboljšan uporabniški vmesnik

Povečajte zanesljivost s tehnologijo Reliable Memory Technology (RMT)

Dell-ova ekskluzivna, patentirana tehnologija zanesljivega pomnilnika (RMT) pomaga povečati čas delovanja in zagotavlja, da vaše delovne postaje delajo tako trdo kot vi. RMT deluje v povezavi s pomnilnikom kode za popravljanje napak (ECC) za odkrivanje in popravljanje napak pomnilnika v realnem času. RMT naredi pomnilniške napake tako rekoč neobstoječe, tako da slabega pomnilnika nikoli več ne obiščete in DIMM še vedno lahko uporabljate. S preprostim ponovnim zagonom sistema RMT izolira okvarjeno območje v pomnilniku in ga skrije pred OS.

Premišljen dizajn

Ustvarjen za delo: Trdi diski, dostopni s sprednje strani, in zunanji odstranljivi napajalnik na inovativni zasnovi ohišja zagotavljajo izjemen dostop do notranjih komponent za enostavno vzdrževanje ali nadgradnjo.

Varnost je velik del zmogljivosti Dell Precision

Delovne postaje Dell Precision™ imajo najboljše varnostne rešitve za končne točke v svojem razredu, ki vključujejo celovito šifriranje, napredno preverjanje pristnosti in vrhunsko zaščito pred zlonamerno programsko opremo iz enega vira.

DDP | Šifriranje ščiti vaše podatke v vseh končnih točkah, vključno z zunanjimi mediji, samošifrirajočimi se pogoni in v javnih shrambah v oblaku.5

DDP | Varnostna orodja (DDP | ​​ST) so varnostna rešitev od konca do konca, vključena v vse sisteme Dell Precision, Latitude in OptiPlex. DDP | ST ponuja napredne možnosti preverjanja pristnosti, ki vam pomagajo preprečiti dostop nepooblaščenim uporabnikom do vaših podatkov in vašega podjetja.

DDP | Protected Workspace ima nov pristop k preprečevanju zlonamerne programske opreme. Zasnovan je tako, da ščiti vaše podatke in uporabnike pred vso nezaupljivo vsebino — tudi pred naprednimi trajnimi grožnjami (APT) in izkoriščanji ničelnega dne.

Prilagodljivo upravljanje

Enostavne posodobitve: Posodobite enkrat in posodobite povsod z edinstvenimi razširitvami Intel® vPro™ za Dell za oddaljeno upravljanje BIOS-a in brisanje trdega diska, tudi ko so sistemi brez povezave.

Dell Client Command Suite: Dell Client Command Suite z vgradnjo edinstvenih zmogljivosti upravljanja v delovne postaje Dell Precision ponuja brezplačna orodja za avtomatizacijo, ki pomagajo avtomatizirati in poenostaviti sistemsko uvajanje, spremljanje in posodabljanje v zapletenih okoljih IT.

Najboljša integracija v razredu: Naša orodja za avtomatizacijo delujejo z vsemi konzolami za upravljanje in se brezhibno integrirajo z Microsoft Systems Center 2012, kar omogoča 77 % manj korakov za uvoz gonilnikov.

Optimizirano za produktivnost

Dostopajte do svoje delovne postaje od koder koli s programsko opremo za dostop do delovne postaje Teradici PCoIP®. Brez kakršne koli dodatne strojne opreme lahko v celoti upravljate svojo napravo v okolju, kjer je ugasnjena luč, kot da bi bili prav tam.

Uporabite katero koli napravo, ki podpira Teradici PCoIP®, da se na daljavo povežete s svojo delovno postajo za največjo mobilnost brez žrtvovanja zmogljivosti ali varnosti. Teradici PCoIP®, ki je hiter za namestitev in enostaven za vzdrževanje, uporablja najbolj varno tehnologijo oddaljenega prikaza za zagotavljanje neprekosljive uporabniške izkušnje v omrežjih. Ponuja tudi ničelno združljivost z odjemalci in podpira dvojna zaslona za največ možnosti za mobilne strokovnjake.

Funkcije, ki prihranijo čas

Tradicionalni pogoni, hitrosti polprevodniškega pogona: Z izbirnimi programskimi rešitvami Intel CAS-W lahko omogočite hitrosti V/I, ki so blizu konfiguracijam pogonov SSD, po pomnilniku in ceni tradicionalnih pogonov. Intel CAS-W zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo z do 3,6-krat višjo hitrostjo sličic v Adobe After Effects® 2015 in do 70 % večjo hitrostjo sličic v AutoCAD® 2015.

Izbirni krmilnik PCIe SATA/SAS RAID: Zmanjšajte čas, porabljen za nalaganje ali shranjevanje velikih naborov podatkov, s krmilniki RAID na osnovi programske ali strojne opreme za vaš trdi disk, ki so na voljo na vseh delovnih postajah Dell Precision.

Quick Resource Locator (QRL): Kode QR, specifične za model, ki se nahajajo v sistemu, vam omogočajo hiter dostop do podrobnih navodil in odpravljanje težav s strojno opremo s pametnega telefona.

Tehnične podrobnosti
Model procesorja (PC)
Intel Xeon procesor E5-2667 v4 (3,2 - 3,6 GHz)
Model grafične kartice
brez
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
128
Tip in kapaciteta diska
brez
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Garancija v letih
1
Paket pisarniških programov
ne
Tip računalnika
namizni
Optična enota
brez
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Namen uporabe računalnika
delovna postaja
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Mon, 29 Apr 2024 22:11:45 GMT