Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNamizni računalnikiObnovljen namizni računalnik HP Elite 8300 MT, i5-3570 , 8GB, 250GB SSD, Windows 10 Pro

Obnovljen namizni računalnik HP Elite 8300 MT, i5-3570 , 8GB, 250GB SSD, Windows 10 Pro

ID: 21054119
217,36 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen HP Elite 8300 MT, i5-3570 , 8GB, 250GB SSD, Windows 10 Pro

 

Prilagodite, razširite, nadzorujte. Predstavljamo HP Compaq Elite 8300 Microtower; Kompaktna stolpna platforma z možnostmi razširitve, varnosti in upravljanja, ki podpira vaše delovne prostore in zahteve glede zmogljivosti.


Lastnosti

Vsebuje Windows 7 Professional in/ali druge operacijske sisteme

Poslovno zanesljiva računalniška tehnologija
- Vsebuje novo družino procesorjev Intel® Core™ vPro™ 3. generacije in nabor čipov Intel® Q77 Express za vrhunsko uvajanje in zmogljivost.
- Podpora za dvojne grafične kartice in novo grafično tehnologijo PCI Express v3.0 s povečano pasovno širino reže PCIe x16 za hitro grafično intenzivno zmogljivost, kjer jo najbolj potrebujete.
- Povečajte produktivnost z do štirimi neodvisnimi zasloni z izbirno diskretno grafično kartico. Priročna povezljivost z vhodnimi in izhodnimi vrati ter sprednjimi vrati USB z izhodi VGA in DisplayPort za nastavitve dveh monitorjev.
- Intel Smart Response Technology (SRT), rešitev diskovnega predpomnilnika, zagotavlja zmogljivost, podobno pogonu SSD, hkrati pa ohranja zmogljivost shranjevanja današnjih trdih diskov.
- SRS Premium Sound™ zagotavlja izjemno zvočno izkušnjo, vključno s konferencami VoIP, spletnimi oddajami in sodelovanjem. Ekskluzivna programska oprema HP Virtual Room omogoča osebno sodelovanje po vsem svetu.

Varovanje in upravljanje
- Intel® vPro s tehnologijo aktivnega upravljanja omogoča vašemu IT osebju dostop, diagnosticiranje, popravilo in upravljanje namizja z oddaljene lokacije, s čimer prihranite čas in zmanjšate stroške vzdrževanja.
- Zaščitite podatke in poverilnice s HP-jevim certificiranim in vdelanim modulom Trusted Platform Module (TPM) ter onemogočite vrata in reže USB za dodatno varnost.
- Vključuje HP ProtectTools, obsežen portfelj varnostnih funkcij, vgrajenih v strojno in programsko opremo, ki jih je mogoče prilagoditi za zaščito vaših podatkov s stopnjo varnosti, ki jo potrebuje vaše podjetje.
- Drive Encryption šifrira vse podatke na trdem disku. Trajno izbrišite podatke s programom HP File Sanitizer. Upravitelj poverilnic podpira več načinov preverjanja pristnosti z možnostjo enotne prijave v zaščitena spletna mesta in vire.
- Ročno upravljanje je preprosto z zasnovo brez orodja. Nadgradite komponente z zapahi za hitro sprostitev in zelenimi jezički.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-3570 procesor (3,4 - 3,8 GHz)
Model grafične kartice
Intel HD Graphics 2500
Tip in kapaciteta diska
SSD 250 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Tip računalnika
namizni
Optična enota
brez
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Tue, 07 May 2024 07:53:59 GMT