VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNamizni računalnikiObnovljen namizni računalnik LENOVO ThinkStation E32, E3-1245 v3 4 X 3.4GHz, 16GB, 128GB SSD, Quadro 2000

Obnovljen namizni računalnik LENOVO ThinkStation E32, E3-1245 v3 4 X 3.4GHz, 16GB, 128GB SSD, Quadro 2000

ID: 21054056
570,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljena delovna postaja Lenovo ThinkStation E32, E3-1245 v3 4 X 3.4GHz, 16GB, 128GB SSD, Quadro 2000

 

Stabilnost platforme
Delovna postaja E32 ima 15-mesečni življenjski cikel brez načrtovanih sprememb strojne opreme, ki bi vplivale na prednaloženo sliko programske opreme. Stabilnost slike za dolgoročne uvedbe pomaga zmanjšati stroške prehoda, kvalifikacije in testiranja ter tako zagotoviti prihranke za vaše podjetje.

ISV-certifikacija in vnaprej naložena programska oprema
ThinkStation E32 je certificiran za izvajanje številnih ključnih aplikacij profesionalnih neodvisnih prodajalcev programske opreme (ISV), vključno z Adobe, Dassault, PTC, SolidWorks, Avid in Siemens. Poleg tega E32 vključuje pomnilnik kode za popravljanje napak (ECC), ki drastično zmanjša možnost napak, povezanih s pomnilnikom, in kritične izgube podatkov. Kar pa je morda najbolj koristno pri E32, je to, da vključuje vnaprej naloženo 60-dnevno preskusno različico* programske opreme za načrtovanje Autodesk® AutoCAD® LT za pomoč profesionalcem pri ustvarjanju 2D in osnovnega 3D modeliranja. *60-dnevna preskusna različica Autodesk AutoCAD LT je na voljo samo za različico ThinkStation E32 v angleškem jeziku.

Zaslon z več monitorji
Povečajte produktivnost s podporo za neodvisne zaslone za do tri neodvisne monitorje z uporabo mozaičnega načina z grafiko Intel®. Poleg tega se povežite z do 16 neodvisnimi monitorji z načinom kloniranja toka 1.2.

Hiter prenos podatkov
S 6 vrati USB 3.0 (dva spredaj in štirje zadaj) ter 3 USB 2.0 (eden notranji) lahko hitro prenašate podatke med svojo delovno postajo in drugimi napravami. SuperSpeed ​​USB 3.0 omogoča do 10-krat hitrejši prenos datotek kot prejšnje tehnologije USB, kar omogoča bliskovito hitro kopiranje velikih predstavnostnih datotek ter brezhibne povezave med avdio in video napravami. Povratno združljiv z napravami USB 2.0.

Razširljivost brez orodja
Nadgradnje so preprosta stvar za osebje IT s priročnim dostopom do strojne opreme brez orodja. Še posebej uporabno pri delu z več delovnimi postajami. In E32 SFF podpira do tri trde diske (3,5" SATA (6Gbps) 7200 rpm, 2,5" SATA (6Gbps) 10K rpm in 2,5" SSD (6Gbps).

Trdna varnost in vodljivost
Delovne postaje ThinkStation E32 vključujejo nekaj najboljših varnostnih orodij, ki so na voljo v industriji, vključno z onemogočanjem vrat USB za pomoč pri preprečevanju kraje podatkov in varnostnih tveganj omrežja pred nepooblaščeno uporabo naprav za shranjevanje. Modul Trusted Platform Module (TPM) šifrira podatke in ključne informacije, kot so gesla in digitalna potrdila, ter dodatno ščiti aplikacije, elektronske transakcije in spletno komunikacijo. Reža za ključavnico Kensington olajša fizično zavarovanje vaše delovne postaje. Poleg tega tehnologija Intel® vPro™ omogoča nastavitev z enim dotikom, ki omogoča uvajanje in konfiguracijo tehnologije na do dveh tretjinah vaše namestitvene baze v nekaj minutah.

Zanesljivost brez primere
ThinkStation E32 nadaljuje dolgo zapuščino neprekosljive zanesljivosti, ki jo oglašujejo eno- in dvoprocesorske delovne postaje Lenovo. Izdelan je z enako učinkovito toplotno zasnovo in uporablja postopek hlajenja, zaradi katerega delovne postaje ThinkStation izstopajo od konkurence.

Zeleno vodstvo
Delovne postaje ThinkStation imajo certifikat GREENGUARD® in imajo do 80 Plus Platinum za 92 % učinkovite napajalnike.

Tehnične podrobnosti
Družina procesorja
Intel Xeon
Model procesorja (PC)
Intel Xeon E3-1245
Model grafične kartice
NVIDIA Quadro 2000
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 128 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Garancija v letih
1
Paket pisarniških programov
ne
Tip računalnika
namizni
Optična enota
brez
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Namen uporabe računalnika
delovna postaja
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Mon, 29 Apr 2024 12:38:36 GMT