Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiObnovljen prenosnik DELL Latitude 5490, i5-8250U, 8GB, 256GB SSD, FHD

Obnovljen prenosnik DELL Latitude 5490, i5-8250U, 8GB, 256GB SSD, FHD

ID: 21054717
435,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen prenosnik DELL Latitude 5490, i5-8250U, 8GB, 256GB SSD, FHD

 

Intel Core i5 procesor 8. generacije

S procesorjem Intel® Core™ i5 8. generacije lahko sledite digitalni dobi. Tehnologija Intel® Turbo Boost 2.0 povečuje zmogljivost in odzivnost, kar vam daje več časa za opravljanje produktivnih nalog in manj časa za čakanje. Z lahkoto lahko ustvarjate, urejate in delite večpredstavnostne vsebine ter uživate v nemotenem upravljanju najvišje ločljivosti in sferičnih videoposnetkov. Nakupujte z vgrajeno varnostjo.

Dell Latitude 5490 8th generation Intel Core i5 processor

Intel UHD Graphics

Grafična kartica, nameščena v računalniku, zagotavlja izjemno kakovost slike in zvoka standarda domačega kina. Ne glede na to, ali igrate igre, urejate videoposnetke ali gledate filme. Tehnologija Intel UHD Graphics vključuje zmogljive funkcije za tekoče, osupljive slike.

Dell Latitude 5490 Built-in graphics features

Mat matrica

Vas jezi dejstvo, da na zaslonu monitorja vidite svoj obraz bolje kot svoj najljubši film? Zamenjajte ga in izberite prenosnik z mat matriko, ki bo zagotavljal odlične pogoje za delo – tudi na sončnih mestih. Ali delate veliko ur pred računalniškim zaslonom? Prepričajte se sami, da mat matrica manj obremenjuje oči.


Full HD resolucija

Potopite se v svet visokokakovostnih slik z zaslonom Full HD s širokim vidnim kotom. Oglejte si najmanjše podrobnosti in jasno, ostro sliko v svojih projektih, datotekah ali predstavitvah, zaradi česar bo izkušnja zelo realistična in udobje gledanja izjemno visoko.

Dell Latitude 5490 Full HD resolution

Varnost, ki ji lahko zaupate

Samo Dell ponuja vodilne funkcije šifriranja in preverjanja pristnosti v panogi, kot sta vgrajen bralnik prstnih odtisov in najsodobnejša zaščita pred zlonamerno programsko opremo, vse iz enega vira že od samega začetka. Zaščita podatkov Dell | Protected Workspace ščiti podatke na vseh končnih točkah, vključno z zunanjimi mediji, napravami s samošifriranjem in javno shrambo v oblaku.

  • Prijava je preprosta: S funkcijo Windows Hello in infrardečo kamero lahko uporabite prepoznavanje obraza za preprost in varen dostop do računalnika.
  • Zaščita pred napadi: Certificiranje Dell™ ControlVault 2™ Control Vault 2™ FIPS 140-2 stopnje 3 je varnejša alternativa za shranjevanje in obdelavo gesel, biometričnih predlog in varnostnih kod.
  • Zanesljiva avtentikacija: Latitude 5490 ponuja številne funkcije večfaktorske avtentikacije - kot so čitalnik prstnih odtisov na dotik, kontaktni bralnik pametnih kartic FIPS 201 in bralnik brezstičnih pametnih kartic NFC - za pomoč pri preprečevanju nepooblaščenega dostopa do vašega računalnika.
Dell Latitude 5490 Security you can trust

Enostavno upravljajte prenosnike svojega podjetja

Najbolj obvladljiv prenosnik, zasnovan za prilagodljivo in avtomatizirano konfiguracijo BIOS-a in drugih nastavitev z brezplačnimi orodji Dell Client Command Suite. Dell olajša uvajanje, spremljanje, posodabljanje in diagnosticiranje vaše flote prenosnih računalnikov Latitude z ekskluzivnimi razširitvami vPro – tudi ko so izklopljeni.

Dell Latitude 5490 Easily manage your business notebooks

Zanesljivo delovanje Dell Latitude 5490

Osredotočite se na delo, ne na beležnico. Izjemno robustna in vzdržljiva ohišja serije Latitude 5490 so bila podvržena obsežnemu vojaškemu testiranju MIL-STD 810G, da se zagotovi, da lahko prenese uporabo v resničnem svetu.

Dell Latitude 5490 Reliable performance

Celoten nabor povezljivosti

Dell Latitude 5490 ponuja celotno paleto povezljivosti, tako da lahko preprosto delate na mestih, kjer je veliko ljudi. Vgrajen Bluetooth modul ali Wi-Fi omrežna kartica omogočata enostavno in hitro brezžično povezavo. Po drugi strani pa širok nabor priključkov omogoča priklop večine naprav, ki delujejo na tehnološkem trgu, kot so zunanji zasloni, pametni telefoni, prenosni pomnilniki ali projektorji. Z Dell Latitude 5490 boste pripravljeni na vsako priložnost.

Dell Latitude 5490 Full range of connectivity
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-8250U procesor (1,6 - 3,4 GHz)
Model grafične kartice
Intel HD Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 256 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 07:59:48 GMT