Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiObnovljen prenosnik DELL Precision 7520, i7-6820HQ, 16GB, 256GB SSD, M1200M

Obnovljen prenosnik DELL Precision 7520, i7-6820HQ, 16GB, 256GB SSD, M1200M

ID: 21054716
726,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen prenosnik DELL Precision 7520, i7-6820HQ, 16GB, 256GB SSD, M1200M

 

Dell Precision 7520

Prenosni računalnik Dell Precision 7520 je Dellova najbolj mobilna in zmogljiva 15-palčna delovna postaja. Zasnovan je za delo s profesionalnimi aplikacijami, ki zahtevajo ogromno računalniško moč in namenske komponente. Ta kompaktni prenosnik ima prostoren 15,6-palčni zaslon IPS z ločljivostjo Full HD. Dell Precision 7520 je tudi izjemno vzdržljiv. To zagotavlja skrbno zasnovana struktura, ki je uspešno prestala stroge teste vzdržljivosti. Bogato specifikacijo dopolnjuje udobna tipkovnica s TrackPoint in nabor potrebnih priključkov.

Dell Precision 7520

Intel Core i7 procesor 6. generacije

Moč in dinamika brez primere v kombinaciji z vgrajenimi varnostnimi funkcijami zagotavljata najboljšo hitrost in gladkost za delo, igro in ustvarjanje. Poleg tega procesorji sedme generacije s podporo za najvišje ločljivosti slike zagotavljajo zabavo kot še nikoli doma ali na poti. Boljša življenjska doba baterije, večja moč, več podprtih tehnologij in boljša zabava – to so prednosti procesorjev Intel® Core™ i7 6. generacije v računalnikih, ki delujejo osupljivo.

Dell Precision 7520 7th generation Intel Core i7 processor

Intel HD Graphics

Grafična kartica, nameščena v računalniku, zagotavlja izjemno kakovost slike in zvoka standarda domačega kina. Ne glede na to, ali igrate igre, urejate videoposnetke ali gledate filme. Tehnologija Intel HD Graphics vključuje zmogljive funkcije za tekoče, osupljive slike.

Dell Precision 7520 Intel HD Graphics

Full HD IPS zaslon

Uživajte v svojem delu na prostornem Full HD IPS zaslonu. Visoka ločljivost slike v kombinaciji z bogato barvno paleto, LED osvetlitvijo ozadja in širokimi vidnimi koti zagotavlja odlične pogoje za ustvarjalno delo.

Če to ni bilo dovolj, so te mobilne delovne postaje prvi sistemi DisplayPort 1.4, ki podpirajo ločljivost 8K in HDR na zunanjem zaslonu prek enega kabla.

Dell Precision 7520 Wide Angle Full HD IPS Display

Mat matrica

Vas jezi dejstvo, da na zaslonu monitorja vidite svoj obraz bolje kot svoj najljubši film? Zamenjajte ga in izberite prenosnik z mat matriko, ki bo zagotavljal odlične pogoje za delo – tudi na sončnih mestih. Ali delate veliko ur pred računalniškim zaslonom? Prepričajte se sami, da mat matrica manj obremenjuje oči.



Integracija s pisarniškim okoljem

Profesionalnost pomeni opuščanje nepotrebnih dejavnosti. Delajte profesionalno tako, da svoj Dell Precision 7520 priključite samo z enim kablom. To zelo poenostavi delo, še več, s pomočjo Thunderbolt 3 konektorja lahko hitro prenesete velike količine podatkov. Od tisočih majhnih datotek do velikih, težkih grafičnih oblik.

Zmogljiv in hiter PCIe NVMe SSD zagotavlja prostor za preprosto, hitro in zanesljivo shranjevanje, prenos in uporabo kompleksnih 3D, multimedijskih in video datotek. Zmogljiv trdi disk pa nudi prostor tudi za največje projekte.

Dell Precision 7520 Office Integration

Dell Precision Optimizer

Sistemske zahteve aplikacije so različne. Da bi se izognili negotovostim pri določanju nastavitev, brezplačna programska oprema Dell Precision Optimizer skupaj s centraliziranim upravljanjem SCCM samodejno natančno prilagodi vašo delovno postajo. Kot rezultat, najbolj priljubljene aplikacije neodvisnih prodajalcev programske opreme (ISV) delujejo z najvišjo možno hitrostjo. Dell Precision Optimizer prav tako ustvarja poročila v realnem času o CPU, grafiki, pomnilniku in delovni uporabi ter jih pošlje IT-ju v analizo.

Dell Precision 7520 Better productivity with Dell Precision Optimizer

ISV-certificiran

Prenosni računalnik Dell Precision 7520 je zasnovan za neprekinjeno delo s profesionalnimi aplikacijami. To potrjuje certifikat neodvisnega prodajalca programske opreme (ISV), ki je rezultat natančnega inženiringa in strogega testiranja z uporabo vodilnih aplikacij. Uporabljajo se v inženiringu, proizvodnji, zabavi, medijih, zdravstvu, znanosti o življenju, geološkem raziskovanju, finančnih storitvah in ekonomiji.

Dell Precision 7520 ISV Certified and Reliable in operation

Priključki na Dell Precision 7520

Bogat nabor priključkov olajša uporabo perifernih naprav zadnje generacije in omogoča hiter prenos velikih količin podatkov. Zato je Dell Precision 7520 opremljen z bralnikom pomnilniških kartic, USB 3.0, Thunderbolt 3, vrati HDMI, vrati Mini Display, bralnikom pametnih kartic in priključkom za slušalke. Poleg tega je prenosnik mogoče priključiti v namenski priključek Dell E Dock, ki dodatno podpira pet drugih zunanjih naprav.

Dell Precision 7520 Connectors, Free use of peripherals

Popolno udobje in hlajenje

Dellova patentirana zasnova z dvojnim ventilatorjem 5. generacije je popoln pristop k toplotnemu hlajenju. Ta rešitev zagotavlja zmogljivost in udobje med zahtevnimi nalogami na ravni, ki je v prenosnikih še niste videli. Ne glede na to, kako napredni so vaši projekti, računalniške in grafične aplikacije - sistem bo ostal izjemno kul.

Dell Precision 7520 Superior comfort and cooling

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Diagonala zaslona
38 cm (15")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-6820HQ procesor (2,7 - 3,6 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia Quadro M1200M
Tip in kapaciteta diska
SSD 256 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia Quadro
Družina procesorja
Intel Core i7
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 01:05:34 GMT