Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiObnovljen prenosnik HP Elitebook 840 G5, i5-8350U, 16GB, 256GB SSD, FHD

Obnovljen prenosnik HP Elitebook 840 G5, i5-8350U, 16GB, 256GB SSD, FHD

ID: 21054709
456,56 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen prenosnik HP Elitebook 840 G5, i5-8350U, 16GB, 256GB SSD, FHD

 

HP EliteBook 840 G5 poslovni prenosnik

HP EliteBook 840 G5 je kombinacija elegance in vzdržljivosti. Zaradi aluminijastega ohišja in kompaktne velikosti je prenosnik priročno orodje za delo na poti. Še več, opremljen je s sodobnimi varnostnimi funkcijami, zahvaljujoč katerim ste lahko prepričani, da so vaši podatki in podatki vašega podjetja varni. Gladkost uporabe zagotavljajo skrbno izbrane komponente, zahvaljujoč katerim boste naloge opravljali hitreje in učinkoviteje.

notebook HP EliteBook 840 G5

Intel Core i5 procesor 8. generacije

Stavite na izjemno zmogljivost procesorja Intel Core i5 Coffee Lake in sledite najnovejšim dosežkom digitalne tehnologije. CPE 8. generacije uvaja povsem novo raven zmogljivosti s samodejnim overclockingom s tehnologijo Intel Turbo Boost 2.0. To pomeni višjo produktivnost in dinamičnost z manjšo porabo energije procesorja. To omogoča daljše delovanje prenosnega računalnika, enostavno upravljanje procesov ustvarjanja, urejanja in deljenja večpredstavnostnih in sferičnih videoposnetkov.

8th generation Intel Core i5 processor

Brilijanten dizajn

Ta izjemno tanek, natančno izdelan prenosnik z ozkimi robovi je videti eleganten, kamorkoli greste. Zaslon visoke ločljivosti se prilega vsakemu okolju in zagotavlja optimalne možnosti gledanja, kjer koli delate.

Brilliant design

Popolno sodelovnje

Zagotovite si oster, jasen zvok klica in napredne funkcije za sodelovanje, kot je HP-jevo odpravljanje šumov. Visokokakovostni zvočniki zagotavljajo bogat zvok. Občutljivi mikrofoni in tihe tipke za sodelovanje pomagajo ohranjati produktivnost vaših klicev.

Sound

Zasebnost zaslona

Trenutno 60 % zaposlenih dela izven pisarne. Zaslon za zasebnost HP Sure View olajša delo kjer koli, ne da bi vas skrbelo, da bi izgubili zaupne podatke, ki bi jih drugi lahko videli. S HP Sure View ne potrebujete dodatnih orodij za zaščito občutljivih podatkov. Preprosto pritisnite fn+F2 (ali samo F2), da takoj vstopite v način zasebnosti. Omejuje vidljivost zaslona, ​​ko ga gledate od strani, zaradi česar zunanji ljudje težko berejo informacije, prikazane na zaslonu.

HP 3JX43EA HP Sure View Privacy Screen

Čitalec prstnih odtisov

ali veliko potuješ? Vodite pomembne konference zunaj svoje pisarne? Čitalec prstnih odtisov vam bo omogočil dodatno varnost podatkov. Zdaj se lahko posvetite svojim nalogam in se ne bojite za svoje datoteke.

Fingerprint reader
Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-8350U procesor (1,7 - 3,6 GHz)
Model grafične kartice
Intel HD Graphics 620
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 256 GB
Optična enota
brez
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
srebrna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Garancija v letih
1
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Wed, 01 May 2024 04:08:56 GMT