Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiObnovljen prenosnik Lenovo Thinkpad T460, i7-6600U, 8GB, 512GB SSD, Windows 10 Pro

Obnovljen prenosnik Lenovo Thinkpad T460, i7-6600U, 8GB, 512GB SSD, Windows 10 Pro

ID: 21054407
352,56 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen prenosnik Lenovo Thinkpad T460, i7-6600U, 8GB, 512GB SSD, Windows 10 Pro

 

Power Performer
Zmogljivost računalnika še nikoli ni bila hitrejša. Procesorji Intel® Core™ i 6. generacije z vgrajeno varnostjo so zasnovani tako, da dvignejo vašo produktivnost, ustvarjalnost in igranje 3D iger na višjo raven. Tehnologija Intel® vPro naredi upravljanje na ravni podjetja še bolj priročno in učinkovito. Z operacijskim sistemom Windows 10 Pro lahko sebi in svojemu podjetju omogočite odlične stvari v številnih napravah varno kjer koli, s komerkoli in kadar koli. Ustreza različnim proračunom in je tudi zelo enostaven za uporabo. Tako lahko naredite več že od samega začetka.

Vzdržljivost na poti
Ta prenosnik je izjemno prenosljiv, saj tehta le 3,8 lbs in je debel le 0,83 palca. Lepo se prilega vašemu nahrbtniku, aktovki ali torbi – popoln je za produktivnost na poti. Z do 18-urno življenjsko dobo baterije lahko zdržite ves dan brez ponovnega polnjenja. Še več, tehnologija Power Bridge združuje notranjo baterijo z zunanjo vročo zamenljivo baterijo. To zagotavlja prilagodljivost, ki vam omogoča zamenjavo baterij brez izklopa, kar poveča čas med polnjenji.

Izjemen zaslon in zvok
Konfigurirajte svoj prenosni računalnik z 1920 x 1080 FHD zaslonom proti bleščanju s preklapljanjem v ravnini (IPS) in uživajte v vrhunski vizualni izkušnji. Tehnologija IPS omogoča žive barve in skoraj 180-stopinjske vidne kote. Dodajte ploščo na dotik za izboljšano navigacijo in brezhiben odzivni čas. Stereo zvočniki z Dolby® Home Theater® zagotavljajo večjo čistost zvoka in največjo glasnost brez popačenj – uživajte v čistem, jasnem, poglobljenem prostorskem zvoku.

Vzdržljivost in varnostne funkcije poslovnega razreda
Obstaja razlog, da je to zlati standard v poslovnih okoljih. Vojaška specifikacija, preizkušena glede robustnosti, vzdržljivosti in kakovosti glede na številne stroge parametre, pomeni, da je pripravljen na vse. Ta prenosnik, ki je na voljo z bralnikom prstnih odtisov, vam omogoča možnost biometrije za prijavo, tako da je poteg s prstom vaše geslo. Varnostne funkcije Intel® in možnosti vPro povečajo zaščito in izboljšajo upravljanje pri uvajanju nadgradenj. Čip Trusted Platform Module (TPM) dodatno šifrira vaše ključne informacije.

Ostanite povezani in mobilni
Brezžično pošljite filme, fotografije, predstavitve in drugo iz vašega prenosnika na HDTV s tehnologijo WiDi ali hitro premaknite podatke med prenosnikom in drugimi napravami z USB 3.0 – je do 10-krat hitrejši od prejšnjih tehnologij USB in nazaj združljiv z USB 2.0 . Za resnično mobilnost konfigurirajte svoj prenosni računalnik s povezljivostjo WWAN, da boste lahko dostopali do omrežij 3G ali 4G, ki jih nudi tretje podjetje za storitve mobilne telefonije.

Boljše spletne konference
Spletna kamera HD 720p, občutljiva na šibko svetlobo, s širokim kotom gledanja in sledenjem obrazu v kombinaciji z dvojnim mikrofonom za odpravljanje šumov s konfiguracijami za kristalno jasne sestanke VoIP v zasebnem in konferenčnem načinu vam nudi izboljšano konferenčno izkušnjo. Priročne multimedijske tipke vam omogočajo hiter in enostaven dostop do mikrofona, zvočnika in kontrolnikov kamere.
Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-6600U procesor (2,6 - 3,4 GHz)
Model grafične kartice
Intel HD Graphics 520
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Garancija v letih
1
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 19:34:36 GMT