VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiObnovljen prenosnik Lenovo Thinkpad T480, i5-8350U, 8GB, 256GB SSD, FHD, Touch

Obnovljen prenosnik Lenovo Thinkpad T480, i5-8350U, 8GB, 256GB SSD, FHD, Touch

ID: 21054474
477,36 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen prenosnik Lenovo Thinkpad T480, i5-8350U, 8GB, 256GB SSD, FHD, Touch

 

Procesor Intel Core i5 8. generacije

Stavite na izjemno zmogljivost procesorja Intel Core i5 Coffee Lake in sledite najnovejšim dosežkom digitalne tehnologije. CPE 8. generacije uvaja povsem novo raven zmogljivosti s samodejnim overclockingom s tehnologijo Intel Turbo Boost 2.0. To pomeni višjo produktivnost in dinamičnost z manjšo porabo energije procesorja. To omogoča daljše delovanje prenosnega računalnika, enostavno upravljanje procesov ustvarjanja, urejanja in deljenja večpredstavnostnih in sferičnih videoposnetkov.

Lenovo ThinkPad T480 Processor Intel Core i5-8250U

Intel UHD Graphics

Grafična kartica, nameščena v računalniku, zagotavlja izjemno kakovost slike in zvoka standarda domačega kina. Ne glede na to, ali igrate igre, urejate videoposnetke ali gledate filme. Tehnologija Intel UHD Graphics vključuje zmogljive funkcije za tekoče, osupljive slike.

Lenovo ThinkPad T480 Intel UHD Graphics 620

Mat matrica

Vas jezi dejstvo, da na zaslonu monitorja vidite svoj obraz bolje kot svoj najljubši film? Zamenjajte ga in izberite prenosnik z mat matriko, ki bo zagotavljal odlične pogoje za delo – tudi na sončnih mestih. Ali delate veliko ur pred računalniškim zaslonom? Prepričajte se sami, da mat matrica manj obremenjuje oči.



Full HD resolucija

Potopite se v svet briljantnih slik z zaslonom Full HD s širokim vidnim kotom. Oglejte si najmanjše podrobnosti in jasne, ostre slike v svojih projektih ali med brskanjem po internetu.


Prijazen uporabniku in podjetju

ThinkPad T480 je opremljen z vgrajenim bralnikom prstnih odtisov, tehnologijo za preprečevanje lažnega predstavljanja, ki preverja pristnost prijav in pomaga varovati vaše podatke, ter spletno kamero ThinkShutter s pokrovom, ki ga je mogoče odpreti in zapreti.

Poleg tega, da prihranite čas pri konfiguriranju in uvajanju vsakega ThinkPad T480, ima Microsoft AutoPilot. To je rešitev v oblaku, ki vam omogoča, da vnaprej konfigurirate vsak prenosnik, tako da je pripravljen za uporabo takoj po izdelavi.

Lenovo ThinkPad T480 User and business friendly

Dviguje raven zmogljivosti

Novi procesor Intel® Core™ 8. generacije, ki zagotavlja višjo zmogljivost in občutno višje hitrosti kot njegov predhodnik, je zasnovan tako, da dvigne produktivnost na novo raven. Podprt s povečano zmogljivostjo in hitrostjo pomnilnika DDR4 (do 32 GB), vam T480 daje moč namizja in svobodo prenosnega prenosnika.

Lenovo ThinkPad T480 Elevates productivity

Izjemno tanka oblika z nizom priključkov


Ta model poslovnega stroja, ki so ga navdihnile stranke priznane serije ThinkPad, ima priklopni priključek USB-C na strani namesto na dnu, zaradi česar je T480 tanek le 20 mm. Ima tudi vrsto priročnih vrat, vključno z USB Type-C (s Thunderbolt), HDMI, USB 3.1 in bralnikom pametnih kartic.

Lenovo ThinkPad T480 Extremely slim form factor with an array of connectors
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-8350U procesor (1,7 - 3,6 GHz)
Model grafične kartice
Intel UHD Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 256 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
da
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Sun, 28 Apr 2024 15:26:00 GMT