Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiObnovljen prenosnik Lenovo ThinkPad T570, i5-6300U, 8GB, 256GB SSD, Windows 10 Pro, Touch

Obnovljen prenosnik Lenovo ThinkPad T570, i5-6300U, 8GB, 256GB SSD, Windows 10 Pro, Touch

ID: 21054409
310,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obnovljen prenosnik Lenovo ThinkPad T570, i5-6300U, 8GB, 256GB SSD, Windows 10 Pro, Touch

 

Z odzivnostjo in učinkovitostjo procesorjev Intel® Core™ 6. generacije vam Lenovo ThinkPad T570 omogoča preprosto preklapljanje med vašimi priljubljenimi aplikacijami – s čimer povečate svojo produktivnost, ustvarjalnost ali raven zabave.


Super hiter SSD pomnilnik
Za razliko od navadnega mehanskega trdega diska pogon SSD (SSD) nima gibljivih delov in deluje hitreje – vključno z zagonom (skoraj 3-krat hitrejši), odpiranjem datotek (kar 30 % hitreje) in prenosom datotek (približno 200 MB). /s v primerjavi s 50–120 MB/s). Poleg tega, da je tišji, je tudi zanesljivejši, robustnejši in varnejši.


Preizkušeno za boj, zgrajeno za uspeh
Vsak prenosnik ThinkPad je podvržen 12 strogim vojaškim testom in več kot 200 preverjanjem kakovosti. Tako ste lahko brez skrbi, saj veste, da je vaš T570 več kot sposoben preživeti udarce in modrice vsakdanjega življenja.

Uporabniku prijazno, poslovno prijazno
T570 je enostaven za nastavitev in uporabo, poleg tega pa je tudi hiter za servisiranje, nadgradnjo in varen. Ta poslovni prenosnik je zasnovan tako, da vsem olajša življenje (in delo), od vsakdanjega uporabnika do IT tehnika.

Manj je res več
T570 je na voljo z operacijskim sistemom Microsoft Windows 10 Pro Signature Edition. Zdaj se lahko poslovite od neželene preskusne opreme, aplikacij ali motenj. In pozdravljeni hitrejši prenosnik, od zagona do izklopa in vsega vmes.

Ste pozabili geslo? Samo nasmehni se
Z naprednim prepoznavanjem obraza in tehnologijo prstnih odtisov Windows Hello vam ni treba skrbeti, da bi si zapomnili geslo. Preprosto se nasmehnite infrardeči kameri ali se dotaknite čitalnika prstnih odtisov, da se hitro in varno prijavite.

Olajšajte dolge dni
Z dvema baterijama in tehnologijo Power Bridge vam T570 zagotavlja večjo prilagodljivost in do 16 ur delovanja z enim polnjenjem – zmanjša potrebo po vozičku okoli napajalnega kabla ali iskanju stenske vtičnice povsod.

Za produktivnost in zabavo na poti
T570, ki tehta okoli 2 kg in je tanek le 22 mm, vam omogoča prenosljivost brez žrtvovanja zmogljivosti. Njegov 15,6-palčni zaslon FHD zagotavlja ostre, živahne slike – kot nalašč za delo na poti ali uživanje v filmu.


Videz oster, zvok ostrejši
Konferenčni klici so s T570 prava stvar. Poleg standardne spletne kamere visoke ločljivosti ima mikrofona z dvojnim nizom, ki zmanjšata hrup v ozadju – kot nalašč, ko kličete iz prometne pisarne ali vaše najljubše restavracije.

Tehnologija Intel® vPro
Ta vrhunska varnostna tehnologija zagotavlja nove produktivne izkušnje za mobilne poslovne uporabnike in naredi upravljanje na ravni podjetja še bolj priročno in stroškovno učinkovito. Zdaj lahko bolje upravljate, zaščitite, popravite ali poiščete nameščene prenosne računalnike od koder koli na svetu.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
38 cm (15")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Ločljivost zaslona
1920x1080
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-6300U procesor (2,4 - 3 GHz)
Model grafične kartice
Intel HD Graphics 520
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
Tip in kapaciteta diska
SSD 256 GB
Optična enota
brez
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
da
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Garancija v letih
1
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 19:20:00 GMT